Дневен хороскоп - вторник, 19 декември 2017

Хороскоп

18-12-2017, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Добре е да не проявявате излишни амбиции. Помислете си преди да предприемете нещо съществено. Като запазите спокойствие, всичко ще бъде по-лесно за вас. Не е изключено днес някои от вас да се зарадват на известен успех. 

     
 

Телец

Опитите да надделеете над другите, ще бъдат твърде рисковано действие. Трябва да сте по-тактични и дипломатични. Ако не сдържате нетърпението си, това вече може да се окаже сериозен проблем.

     
 

Близнаци

Въпреки, че за себе си сте на ясно в каква посока искате да вървите, то други хора биха искали да поспорят относно това. Може някой да опита да ви попречи или да има задръжки относно вашите намерения.

     
 

Рак

Опитайте да овладеете моментната ситуация и да направите нещо, с което да обърнете нещата в своя полза. Избягвайте спорове. Да плувате по течението може да е по-удобно, но не и във вашият случай.

     
 

Лъв

Прекомерното ви честолюбие, което показвате, може да разруши личното ви щастие. Помислете повече за партньора си, това може да подобри ситуацията. Твърде голямата активност ви изморява.

     
 

Дева

Някои Деви ще се почувстват объркани и неспособни да се фиксират върху задачите си. Твърде нереалистично сте настроени днес, затова внимавайте със сериозните дела, които имате да вършите.

     
 

Везни

Бъдете по-смели и отстоявайте собственото си “Аз”, също така бъдете уверени и покажете най-доброто от себе си. Чувството ви за дълг се цени в колектива. В личният си живот проявявате известна нерешителност.  

     
 

Скорпион

Всичко ще постигате с цената на доста труд. Снижен е вашият имунитет. Главното е че няма да загубите присъствие на духа. В работа с екип ще успеете да постигнете по-добри резултати.

     
 

Стрелец

Отново ще завоювате любовта и уважението на околните. Хората напълно ще ви се доверяват. Не ги разочаровайте!  Денят е благоприятен за решаване на проблеми в семейството и на работното ви място.

     
 

Козирог

Не сте удовлетворени от света около вас и смятате да повлияете на хода на събитията, като дадете пример със себе си. Някои неща ще претърпят бърз развой, но трудно ще установите контрол над други. 

     
 

Водолей

Вие сте за момента твърде пасивни. Помислете колко дълго ще ви устройва това положение. Проявете повече инициативност и активност. Не позволявайте на ситуациите да вземат връх над вас.   

     
 

Риби

В романтичните отношения положението е неспокойно. Старайте се да подхождате по-дипломатично в трудни ситуации в партньорството или брака. Финансовата ситуация е нестабилна, разходите са много.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  На този етап вие получавате всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Всичко, което се появи днес в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате:”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.