Седмичен хороскоп за 18 - 24 декември 2017

Хороскоп

17-12-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Решения взети под влияние на емоциите водят до грешки.

Седмицата може да се окаже трудна и да е свързана с разбити надежди и мечти. Въпреки всичко дръжте главата си изправена, съхранете оптимизма си и продължавайте да действайте. Имате шанс да запазите това, което сте постигнали и именно върху това трябва да се съсредоточите. В професионалните дела избягвайте рисковете. Почти същото важи и за личния ви живот. Много неща зависят напълно от вас и вие го знаете. Успехът при вас ще дойде не по-рано от преди да се приспособите към ритъма на седмицата.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Телец

Нужно е търпение: не всичко се решава със сила.

При вас ще има много работа и честно казано, много повече, отколкото сте очаквали. Така че започвайте да се настройвате към това, че седмицата ще бъде дълга, трудна и напрегната, което може накрая да отнеме всичките ви сили. Не се предавайте. Да умеете да се борите до край ще бъде много повече полезно. В личните си отношения проявявате прекалена доверчивост, даже наивност. По-скептичното отношение ще ви предпази от извършването на нови грешки.

Благоприятни дни- 19, 20, 24

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Близнаци

В живота ви става това, от което имате нужда.

Седмицата може да се окаже доста безинтересна и скучна - бързо ще се отегчите. Всички шансове, възможности, перспективи, които видите, ще се окажат нищо повече от илюзия. На вас ви липсва достатъчно вяра в себе си, но другите странно как ви се доверяват охотно и почти сляпо. Лесно ще се поддавате на изкушението да манипулирате. Трудно ви е да разберете кой ви е приятел и кой враг, но и не искате да мислите за това.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Рак

Стремеж към нови впечатления, жажда за живот са вашите основни двигатели през тази седмица. Именно това може да ви подтикне към необмислени постъпки и извършването на грешки. Трудно ще ви е да работите. Да се съсредоточите върху главното, трудно ще ви се удава, дори да ви се иска. Гледате другите как ви отнемат някои дела и свивате рамене, но когато получат успеха по-късно ще съжалявате, че не сте били по-дейни. Събитията в личен план може да ви разочароват. Възлагате прекалено много надежди на човека, който не иска или не може да отговори на вашите очаквания.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Лъв

Седмицата е оцветена малко в мрачни тонове.

Съвършенно очевидно е, че няма да получите нещо, към което се стремите. Първоначално няма да знаете как да се справите с негативните тенденции, но още първите дни ще стане ясно, че няма да отстъпите и ще продължите да се борите. Много ще постигнете именно защото действате въпреки неблагоприятните обстоятелства и не вземате под внимание съветите и предупрежденията на разни доброжелатели. Изпълнени сте с жизнена сила, която никого няма да остави равнодушен.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Дева

В живота винаги има светли и тъмни периоди.

Не е тази седмицата, която може да се нарече лека и приятна. Няма да се оправдаят някои ваши надежди, особено които касаят кариерата и финансите. Въобще в професионалната сфера нещо не е както трябва да бъде и вие си имате своите тревоги. Чувствате, че и интуицията сякаш ви подвежда. Стъпка по стъпка трябва да си изработите по-ефективна стратегия. Личния ви живот остава в сферата на загадките - смътни усещания, неясноти, неизвестни, които ви предстои дълго време да разбирате.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни- 23

     
 

Везни

Ако по-малко се вслушвате в другите и повече в себе си, нещата ще се подобрят.

Нестабилното, променливо настроение е вашият основен враг през тази седмица. Да се владеете ще е крайно трудно. Негативните емоции ще вземат връх над вас в най-неподходящият момент. Твърде лесно се давате, твърде лесно отстъпвате, ако на пътя ви се появи някакво препятствие. Всъщност, вие търсите само едно - добра причина нищо да не предприемате. Е, ще я имате, но няма да ви е комфортно. Не се срамувайте от чувствата си - пуснете ги на воля. Имате право на това.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Скорпион

Не бъдете наивни!

През тази седмица е много важно да бъдете здравомислещи. В действителност с всичкия си цинизъм се изправете срещу манипулациите на хората, които използват вашите слабости като оръжие. Помнете, че имате пълно право да откажете на молбите им, да постъпите както сами прецените, а не да се жертвате, както очакват другите. Най-вероятно ще започнат да говорят лошо за вас, но това не бива да ви плаши. Вие сте силна личност и сега е моментът да го покажете.

Благоприятни дни- 19, 20, 24

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Стрелец

Време за действия.

Седмицата ще ви отнеме много сили, а време за почивка практически няма да има. Понякога ще ви се струва, че ви се изплъзва нещо важно. И колкото и да призовавате логиката и наблюдателността си да разберете какво е то, няма да успеете. Именно от вас сега се очаква да подкрепяте другите, да ги пазите от грешки и да разсейвате заблудите им. Първоначално всичко това ще ви дразни, после ще откриете, че от този обществено - полезен труд може да получите определено удоволствие.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Козирог

Тази седмица няма много време за почивка.

Бъдете внимателни към това, което ви заобикаля. Този подход ще ви помогне да избегнете много удари и сътресения, тревоги и притеснения. Вашите идеи са добри, но изискват упорита работа. Пригответе се за това, че няма да ви бъде лесно, но не забравяйте, че звездите обещават щедра награда за положения труд. Финансовата страна не е най-силната ви страна. Съществува риск от неразумни инвестиции, които ще доведат до загуби в следствие на вашата непредвидливост.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Водолей

Всичко е добро, когато свършва добре.

Седмицата е добра и ще ви открие нови възможности. От някои случайни съвпадения ще можете да се възползвате във ваша полза. В личните отношения има напредък. Стават все по-топли, засилва се взаимното разбирателство, което е толкова важно за вас. Обсъждайте приятелски това, което ви притеснява. Имате шанса да преодолеете различия съществуващи от дълго време. Възможни са спорове с по-възрастните членове на семейството, но чрез компромис всичко ще се уреди.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Риби

Става ясно, че много от вашите притеснения са напълно неоснователни.

Не се опитвайте да завършите това, което се отдава трудно - по-добре е да почакате. Въобще умението да използвате благоприятните обстоятелства и да избягвате неблагоприятните, ще ви служи добре. На работното място е възможно да се появят разногласия. Не ги приемайте присърце, тъй като те не представляват някаква заплаха за работата ви. Много Риби към средата на периода ще получат парични постъпления. Разногласията с близките не са приключили напълно. Може да очаквате още недоволство и неодобрение, скрито под маската на мълчаливо несъгласие.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни- 23