Слънчев календар - неделя, 17 декември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 17 декември 2017

17 декември 2017, 08:21 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

2 слънчев ден – Денят е свързан с Благата Мисъл (в християнството с Николай Чудотворец). Тотем на деня е Кучето, символ на вярност и служенето.

Ден за знания, контакти, пътешествия. Ден призовава към сериозен размисъл, спокойствие, четене на молитви, за очистване на помислите, осъзнаването и приемането им.

Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Борете се с лошите мисли. Добре е да се различава доброто от злото. Благоприятни са контактите, общуването, ученето, информацията. Полезно е да овладеете нови знания, но и да предавате своя опит на другите, но без да налагате своето мнение. Дайте на всеки правото на избор от какво се нуждае. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес.

Не се препоръчва занимания с домашни дела, пране, приемане на гости. Не трябва да мълчите или да лъжете. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните недостатъци, но и не толерирайте чуждите грехове.

Диета – Добре е да се употребява лека храна и да не се пие вино.

Здраве – Уязвими са белите дробове, затова се пазете от простуда и избягвайте да пушите днес. Болестите на 2 слънчев ден като правило имат неясна природа и се нуждаят от сериозна диагностика. Има вероятност някои от тях да са предизвикани от чужди негативни въздействия. Четете защитни формули и молитви (напр. на Петър Дънов, Петър Димков). Постарайте се да се отнасяте с хумор към всичко, което ви тревожи днес.

Облеклото - Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова. Хубаво е да облечете нещо ново в жълто, светлосиньо и жълто-зелено. Ако нямате такива дрехи, може да носите в такъв цвят кърпичка или парче плат. Да се избягват червените, оранжевите и лилавите тонове.

Знамения – Ако на излизане от къщи срещнете страничен вятър или листо от дърво падне на главата ви, това е знак за небесна защита.

Намиране на метални предмети или монети днес не е добър знак. По-добре не ги вземайте.

Ако чуете да ви назовават по име, веднага си намислете желание.

Ако крушката изгасне сама, видите искри, това е лош знак. Лоши мисли са отправени към вас.

Ако ви се скъсат в къщи завеси, пердета, покривка, това е знак за бедност.

Ако нещо се обърка в делата ви, това е знак за загуба на защита. Следете контактите си, лъжа от страна на околните.

Ако черна котка ви пресече пътя, по-добре се откажете от работата, която сте замислили.

Сънищата са пророчески. Добре е да видите, че пътувате, път, дървета – това е знак за благополучие, промени към по-добро, изпълнение на желания. Лошо е да сънувате, че се подстригвате, че сте с променен външен вид в огледалото – знак за измама. Ако сънувате починал роднина, това е добър знак, иска да ви каже нещо, влизате в контакт с него.

Числа на деня – 17, 31, 48Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп