Дневен хороскоп - неделя, 17 декември 2017

Хороскоп

17-12-2017, 08:20

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Енергията на деня не е много благоприятна. Възможно е да срещате затруднения в общуването. Сблъсък между идеи и мнения може да нагнети обстановката около вас. Не е подходящо за важни разговори.

     
 

Телец

Обсъждането на важни въпроси, но само, ако се налага трябва да стане в спокойна обстановка. Иначе избягвайте всякакви провокации. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие, но бъдете скромни.

     
 

Близнаци

Необходимо е да бъдете много внимателни днес. Обърнете повече внимание на текущите нужди. Главната опасност за вас стои сега в неправилното вземане на решение и неправилни действия.

     
 

Рак

Денят може да донесе някои препятствия. Време е да вземете всичко в свои ръце, обаче само ако останете спокойни и се контролирате, ще можете да контролирате и ситуацията. Подходящо време за домашна работа и изчистване на дома.

     
 

Лъв

Намирате се в добра физическа форма. Не сте застраховани от евентуални грешки през деня, които могат да бъдат от различно естество. Твърде е възможно да изпаднете в двусмислена  или затруднена ситуация, ако сте сред повече хора.

     
 

Дева

Денят носи негативна енергия. Бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете всякакви недоразумения помежду си, но и ще си спестите нервите.

     
 

Везни

Денят е опасен в някои отношения. Вашето шесто чувство ще ви подскаже, че трябва да бъдете по-предпазливи и внимателни. Съдбата ще поднесе изпитание на някои от вас. Ако си останете  у дома и колкото по-малко общувате, толкова е по-безопасно.

     
 

Скорпион

Въпреки, че тенденциите не са добри, вие ще запазите приповдигнатата си духовитост и добро настроение. Ще успеете да изплувате над всекидневната рутина. Посветете се на домашните задължения и семейството. 

     
 

Стрелец

Добре ще е да избягвате  прекаленият оптимизъм и прекалената екстравагантност. Не е подходящо да сте сред много хора. Може да имате трудности през деня.Предпочитайте уединението и спокойната обстановка.

     
 

Козирог

През днешния ден ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Някои ще преживеят разочарование от близък човек, но е възможно да бъде и поради забележка подхвърлена от напълно непознат човек.

     
 

Водолей

Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да ви налагат своята воля. Денят е по- благоприятен за вас във вечерните часове. Тогава можете да се развихрите и да покажете въображение. 

     
 

Риби

Денят носи известна опасност в някои аспекти, затова е добре да бъдете повече предпазливи. Настроението ви ще е променливо. Някои хора лесно могат да ви повлияят зле на емоционалното състояние. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Един от най-опасните и тежки дни на месеца. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън, благовония. Да се избягват тъмни места. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат по-късно безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайните и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира и да не се вземат важни решения. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.