Дневен хороскоп - петък, 15 декември 2017

 

Овен

Опитайте се да не доминирате в разговор днес. Нека всичко да е в равновесие, така че всеки човек да бъде чут. Това може да отнеме известно време за преговори все пак.  Не предизвиквайте съдбата по никакъв начин.

     
 

Телец

Днес предоставяйте своята помощ всеки път, когато се наложи, дори ако това означава забавяне на вашите собствени намерения временно. Така ще спечелите подкрепа, която ще ви е полезна при всички случаи.

     
 

Близнаци

Весел и хубав ден, стига да съумеете да се възползвате или да вземате нещо за себе си. Ще трябва да проявите повече изобретателност и находчивост, за да успеете да се измъкнете от някои затруднения. 

     
 

Рак

Постарайте се напълно спокойно да преживеете днешния ден. Някой може да заеме позиция срещу вас, но не бива да му се връзвате. Не участвайте в играта му. В по-дългосрочен план трябва да се подсигурите и да засилите позициите си от своя страна.

     
 

Лъв

В днешния ден може да има много разминавания. Опитайте се да не осъществявате крупната сделка на деня. Разумно е да се изчака промяната на ситуациите. Работете в посока освежаване на отношенията.

     
 

Дева

Възможно е да осъзнаете вече, че отношенията ви с някого/приятел, колега, друг човек/ са съвместими на многочислени нива. Ако нещата са в застой, време е да предприемете някакви действия. „Размърдайте” ситуацията. 

     
 

Везни

Денят носи в себе си голям потенциал. Само най-доброто от всичко трябва да е за вас. Днес обърнете най-голямо внимание на себе си във всякакъв план. Най-важно е да направете нещо за душата си.

     
 

Скорпион

Вие ще имате твърде много възможности за забавления днес, но първо си свършете работата на служебното място и в къщи и тогава може да си позволите културно-развлекателната част.

     
 

Стрелец

Вие трябва да се трудите по-енергично през днешния ден. Всичко, което правите, го правете с усмивка на лице. По този начин по-лесно ще стават нещата и ще преобърнете във ваша полза и най-несговорчивите хора.

     
 

Козирог

Бизнеса и службата сега ви се въртят на първо място в главата ви. Няма нужда да стъпвате на пръсти, дори не се бойте да вкарате в действие и своите лакти в интерес на вашите дела.

     
 

Водолей

Юридическите проблеми могат да доминират през деня. Много работа ви чака, но ако усетите, че няма да успеете, то помолете някой, който може да ви помогне. Да вървите пеша е доста сериозен проблем, но колкото за своя поддръжка е добре да го направите.

     
 

Риби

Член от вашето семейство може да отправи искане към вас, което не е чак толкова спешно и наложително, но вие ще прецените това. Времето прекарано в приятелска среда ще ви зареди неимоверно много с енергия.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Денят е посветен на вътрешния, духовен мир на човека. В този ден трябва да се забрави за материалното. Не трябва да се изразходва напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма. Добре е да се занимавате с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите. Да не се отделя твърде много време на битовите проблеми. Денят подхожда за слушане на музика, за разходка навън. В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж  да се появят раздразнение, гняв, злоба. Човешката енергия е една, просто приема различни форми. Възможно е да превърнете енергията на чувствата във физическа. Фитнес клуба и басейна биха освободили всички “камъни” от душата.