Стамен Белчев: Надявам се да празнуваме заедно с нашата публика след мача

Нямам никакви притеснения от съперниците

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде интервю пред клубната телевизия преди двубоя с Лудогорец. 1/4-финалът в турнира е в четвъртък от 17:30 часа на стадион „Българска армия“.

„Настроението е добро. Приповдигнато е след последния мач, но трябва да останем здраво стъпили на земята. Напълно осъзнавам, че мачът с Лудогорец утре няма да има нищо общо с последния, който мина с Берое”, каза Белчев.

 „Разговаряхме с футболистите, като ги предупредихме, че мачът ще бъде труден. Зависи от нас, разбира се, как ще подходим. Очаквам да покажем добро лице и за края на годината да зарадваме нашите фенове, които съм сигурен, че ще ни подкрепят преди коледните и новогодишните празници”, допълни той.

„Няма никакви притеснения. Откакто аз съм начело, Лудогорец никога не ни е надигравал. Само последният мач беше положителен за нас като резултат, но във всички мачове смея да твърдя, че стояхме добре и ги надигравахме”, категоричен е наставникът на „червените”.

„Надявам се хората, които ще ръководят мача, да си свършат работата. Трябва и ние да не даваме повод на съдиите да си измият ръцете с нас и да си гледат нормално работата. Не трябва да се поддаваме на провокации, защото знам, че ще има такива от страна на противника. Трябва да сме концентрирани на терена и да покажем най-доброто”, каза още Белчев.

„Мисля, че и двата отбора се познаваме отлично. Малките детайли ще решат изхода от срещата”, заяви той.

"Стадионът ще бъде пълен само с наши привърженици, които изцяло ще ни подкрепят. Страшно е за противника и много добре за нас, когато феновете ни са зад нас. Надявам се утре да бъдем на нивото на публиката и след мача да празнуваме заедно", завърши Стамен Белчев.