Комисия на „Сердика спортни имоти“ ЕАД отвори подадените документи за конкурса за ст. „Българска армия“ и „Панчарево“

В съответствие с процедурата трима от членовете на комисията се подписаха върху всяка страница с документи с изисквания за допустимост

 На открито заседание на 5-членна комисия, назначена със заповед на изпълнителния директор на „Сердика спортни имоти“ ЕАД, бяха отворени документите, подадени за участие в конкурса за отдаване под наем на ст. „Българска армия“ и спортно-тренировъчна база „Панчарево“. На заседанието присъстваха представители на медиите, сред които БНТ, БТВ, България он ер, BIT, Livesport.bg, Dnevnik.bg, Тема спорт, 24 часа, Lap.bg, BulFoto и др. и на ПФК ЦСКА-София, което е единственото дружество, подало документи за участие в процедурата. Упълномощеният представител на футболния клуб беше Пламен Марков, а негови придружители - легендите Димитър Пенев, Георги Велинов и Димитър Якимов.
Председателят на комисията Кирил Тонозлиев показа на присъстващите запечатания плик с ненарушена цялост с подадено предложение. В съответствие с процедурата трима от членовете на комисията се подписаха върху всяка страница с документи с изисквания за допустимост. На свое закрито заседание комисията ще разгледа документацията и след като бъдат одобрени документите, ще вземе решение за ново заседание, за което ще бъдат информирани заинтересованите лица, и на което ще бъде отворена и ценовата оферта, съдържаща и инвестиционна програма, според изискванията на конкурса.