Т. Биков: Вотът на недоверие е заради самия вот - bulgaria.utre.bg

Т. Биков: Вотът на недоверие е заради самия вот

13 декември 2017, 13:46 | Мила Иванова
  • Снимка:
    ГЕРБ

Водиха преговори два месеца и днес чухме отново неясни обяснения от Корнелия Нинова за това, че тепърва ще избистрят конкретните корупционни казуси, заради които ще искат вота

Това е вот заради самия вот - така депутатът от ГЕРБ Тома Биков коментира инициативата на БСП и ДПС за внасяне на вот на недоверие към кабинета "Борисов 3" на 17 януари, мотивите за който трябва да са готови на 10 януари.
Водиха преговори два месеца и днес чухме отново неясни обяснения от Корнелия Нинова за това, че тепърва ще избистрят конкретните корупционни казуси, заради които ще искат вота, посочи Биков. Дори ДПС и техният лидер ще искат конкретика, защото явно и на тази среща не са се разбрали какво конкретно ги е принудило да направят тази много важна стъпка, добави той.
Не смятам, че те са в състояние да провалят председателството, но ми е неприятно, че правят опити, коментира Тома Биков. Не случайно са избрали дата един ден преди официалното поемане на председателството от страна на България, за да могат на следващия ден да обиколят телевизиите и да говорят колко лоша е България, смята той. Сигурно са решили да отместят и вътрешния си огън по отношение на приватизацията, коментира Биков.    
Депутатът от ГЕРБ отбеляза, че са били готови още днес да дебатират темата корупция. Ние вече два месеца се готвим да дебатираме тази тема и два месеца не можем да ги дочакаме да вземат решение, добави той. Биков посочи, че в България има проблем с корупцията, но управляващите се опитват колкото се може да я намалят.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета