Моуриньо:Отпразнувахме победата над Арсенал по различен начин - bulgaria.utre.bg

Моуриньо:Отпразнувахме победата над Арсенал по различен начин

13 декември 2017, 20:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Моуриньо:Отпразнувахме победата над Арсенал по различен начин

Трябва да се покаже уважение и към Борнемут

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана бесен на английските журналисти и напусна вчерашната си пресконференция. Причината за напускането на залата са въпроси, които бяха свързани със скандалите в тунела на "Олд Трафорд" след дербито на Манчестър.

Португалецът първо обясни, че случилото се е въпрос на различия в поведението и възпитанието на играчите, а след това даде пример за начина, по който неговите футболисти са отпразнували успеха си срещу Арсенал на "Емиратс". След това Моу опита да приключи темата, но въпросите по нея продължиха и той видимо остана ядосан.

Първият бе свързан с това дали Специалния очаква клубът да бъде наказан, а той отговори с голяма доза ирония: "Защо? Мисля, че вие работите за друг клуб, а не за медия".

След това Моуриньо бе запитан дали очаква санкции конкретно за Ромелу Лукаку, за когото се твърди, че е хвърлил бутилка по човек от щаба на Манчестър Сити. А той отговори така: "Знаете как се процедира - обвинявате го, разследвате, показвате доказателствата и го наказвате."

Журналистите обаче продължиха да настояват и попитаха Моуриньо дали е сигурен, че неговите играчи са се държали по най-подходящия начин. Тук португалецът каза, че е убеден в това, след което стана от мястото си, благодари и тръгна да излиза. По пътя към изхода Специалния упрекна журналистите, че не уважават Борнемут, футболистите на този отбор и техния мениджър Еди Хау, тъй като не са задали никакви въпроси за предстоящия сблъсък между двата тима. Двубоят е тази вечер от 22:00 часа на "Олд Трафорд".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета