Херо: Сблъсъкът с Милан е една огромна емоция

Огромна чест за нас е да докараме такъв клуб

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров бе избран за треньор на месец октомври. На пресконференцията в Пресклуб "България" той отново изрази задоволство от факта, че през февруари догодина тимът ще премери сили с Милан на 1/16-финалите в Лига Европа.

"Поласкан съм от избора, това е оценка за цялостното представяне на клуба. Тази награда е за играчите, които творят на терена. През следващата година ни предстоят много сериозни битки. Трябва да защитаваме титлата на България. Идва и голяма битка с гранд като Милан. Сблъсъкът с Милан е една огромна емоция. Отбор, който е печелил десетки титли и купи. Това е огромно предизвикателство за нашите футболисти. Огромна чест за нас е да докараме такъв клуб като Милан. Ще се опитаме да се противопоставим достойно", заяви Херо.

"До мача с Милан има доста време, те имат шанс да си подобрят формата, в която са. Те направиха огромна селекция за 200 милиона евро. Нещата там не се получават. Надявам се и до срещата с нас да не им се получават. Щастлив съм от жребия. Милан е фаворит, но аз мисля, че сме се доказали през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа", добави още той.

"Нашите футболисти имат самочувствие. Видях емоцията, когато излезе жребия. Видях искрата в очите, че те са готови да се противопоставят на такъв сериозен гранд. Играчите мислят, че могат да направят нещо сериозно”, завърши треньорът на “орлите".