Дневен хороскоп - сряда, 13 декември 2017

Хороскоп

12-12-2017, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Може да се отдадете на по-голяма делова активност, а способността ви да преодолявате трудностите ще ви помогне. Бъдете внимателни и не нарушавайте правилата и нормите, които сами създавате за другите.

     
 

Телец

Не си отклонявайте вниманието в странични и незначителни неща, а изцяло се съсредоточете и отнесете внимателно към това, което правите или градите в момента. Особено бъдете предпазливи при работа с документи.

     
 

Близнаци

Денят е неутрален. Слабо звено може да се окаже нервната ви система, затова избягвайте неприятни ситуации, спорове и разправии. Добър момент да поработите върху собствения си имидж.

     
 

Рак

Днес сте променливи и  неуловими. Необходима ви е смяна на обстановката. Някой от вашето обкръжение проявява силен интерес към вас. Вълнувате се от една новина или тайна, която скоро сте научили. 

     
 

Лъв

Спада физическата ви активност. Благоприятно е за занимания с ръчен труд. Удачно време да проявите собствена инициатива, да пристъпите към решителни действия, но не преди да обмислите внимателно всичко.

     
 

Дева

Личният живот преминава на втори план. Професионалните задължения изцяло са ви погълнали. Запасете се с необходимото търпение и преведете всичко в ред. Вълнува ви един нов проект, който обмисляте от известно време. 

     
 

Везни

Не пренебрегвайте собствената си интуиция, нито приятелските конструктивни съвети. Необходимо е само да намерите “златната среда” и да съчетаете вашите намерения с желанията на околните.

     
 

Скорпион

Ден на повишена активност, напрежение, енергообмен. Около вас могат да стават различни промени. Не се съпротивлявайте. В личните отношения ще доловите недоволството на партньора си, който също има нужда от нови усещания или промени.

     
 

Стрелец

Философската ви настройка днес няма да ви помогне твърде. Определете главните си приоритети и насочете вниманието си натам. Трябва да направите известни корекции около себе си. Изберете тези варианти, които ще ви донесат най-оптимален резултат.

     
 

Козирог

Дръжте се по-благопристойно с колегите си и сдържайте вашето недоволство и раздразнение. Пазете се от собствените си прояви на егоизъм и прекомерна гордост. Не бъдете деспотични в отношенията си към околните.

     
 

Водолей

В работата си приемете творчески подход и ще имате оптимално развитие в делата си. Наложете си известно парично ограничение и преценявайте обстойно всички предстоящи разходи. Нека акцентът този ден да падне върху любовта. 

     
 

Риби

Днес може да ви развалят доброто настроение и поради това да виждате светът в мрачни краски. Бъдете реалисти и не ставайте жертва на собствените си илюзии. Утре всичко ще ви изглежда по-различно.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Добре е да се погрижите за душата си. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. Добре е да намалите забързаното си и прекалено динамично темпо, на което сте подложени всекидневно и за малко да останете насаме със собствените си мисли. Каквато и мисъл, чувство или копнеж да изпитате на този ден, тя е послание за онова, от което истински се нуждаете. Събитията на този ден ще насочат вниманието ви към значимите и необходими промени, които несъзнателно искате да направите. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост.

Може да се проведе и гладуване. Препоръчват се очистителни процедури. Фазата на Луната способства за смъкване на килограми, затова нека се има предвид от тези, които искат да се отърват от някое и друго килце да погладуват или да минат на диета.