Херо:Вкарахме рано два гола на Пирин и се успокоихме

Изпълнихме две цели.Сега остава да се класираме на полуфинал за Купата на България

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров бе доволен от убедителния успех на тима с 2:0 над Пирин, след който "орлите" се завърнаха на лидерската позиция в Първа лига и ще останат там поне до февруари месец догодина.

"Вкарахме рано два гола и се успокоихме. Владеехме повече топката, а противникът се бе прибрал дълбоко в своята половина. Не беше толкова лесно. Изправихме се срещу подреден и дисциплиниран тим", каза Херо след мача.

"Мисля, че в битката за титлата са три отбора - Лудогорец, ЦСКА и Левски. "Сините" са сериозен отбор и не ги изключвам също".

Попитан за думи на Йордан Минев за стила на игра на Лудогорец, Димитър Димитров отговори: Всеки има своето мнение. Аз уважавам мнението на всеки, така че няма какво да коментирам. Не коментирам думите на хората. Стремим се да си вършим работата - да сме първи и да излезем от групите в Лига Европа. Сега ни остава третата цел: класиране на полуфинал за Купата. Дотук ги изпълнихме."

Херо коментира и предстоящата среща в четвъртък с ЦСКА от 1/4-финалите за Купата на България: "ЦСКА е добър отбор със своите качества и стойности. Ще видим в четвъртък. В предишния мач срещу ЦСКА бяхме изморени. Знаете колко тежки двубои имахме преди това. Дано в четвъртък да сме възстановени добре. Те са един от добрите отбори в България".