Дневен хороскоп - вторник, 12 декември 2017

Хороскоп

11-12-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 11 - 17 декември 2017

 

Овен

Възможно е да имате силен изблик на чувства. Не лейте сълзи и не мятайте мълнии, не е толкова лошо положението, колкото вие го възприемате. Продължавайте да се занимавате с личните си дела, но не споделяйте нищо с никого.

     
 

Телец

Денят е благоприятен и можете да го нагодите спрямо плановете си. Сменете досегашната тактика на действие и действайте чрез изненада. Запазвайки външната си скромност вие като магнит ще привличате противоположния пол.

     
 

Близнаци

Възможно е да настъпят някакви изменения, промени на служебното място или в живота. Правилно преценявайте къде е изгодата за вас и се възползвайте, докато е време и не са ви изпреварили.

     
 

Рак

Трябва да проявите твърдост и да удържите на напъна на обстоятелствата. При някои нещата ще бъдат по-добре, при други по-зле, зависи от личната ви карта. Във всеки случай контролирайте емоциите си.

     
 

Лъв

Желателно е да не допускате никакви прояви на ревност към партньори или приятели и да бъдете по-внимателни. Подозрителността и агресивността заменете с отзивчивост и добрина. Финансовите машинации носят рискове.

     
 

Дева

Вашият личен живот лесно ще стане обект на обсъждане. Желателно е да се вслушвате в интуицията си, тъй като събитията не подлежат на логическо обсъждане. Постарайте се да не изказвате мнение, когато не са ви ги го искали.

     
 

Везни

Не изпитвайте докрай търпението на партньорите си. Оставете това удоволствие за някой друг път, защото сега това означава да си сложите сами “таралеж в гащите”. Наблегнете повече на почивката и спокойните занимания.

     
 

Скорпион

Личните дела и собствените желания заемат първото място в сърцето ви. Въздържайте се от лични поверителни разговори и показна добрина. Най-добрата тактика е да се държите естествено.

     
 

Стрелец

Проявете малко хитрост и повече дипломация в отношенията си. Не влизайте в открити спорове. Не се доверявайте сляпо на всичко, което чувате и не вземайте чутото за чиста монета. Сдържайте желанието си да поставите някого на мястото му.

     
 

Козирог

Не приемайте всяка информация буквално, а я проверявайте лично. Внимавайте разходите ви да не превишат доходите. Ще присъствате на таен разговор или ще научите тайна, която трябва да запазите.

     
 

Водолей

Не приемайте всичко присърце. Активирайте умението си бързо да се ориентирате в обстановката и да се постарайте да я обърнете в своя полза. Намалете малко темпото с което се движите.

     
 

Риби

Може да се окажете крачка напред пред вашите конкуренти, стига да съумеете как да използвате тази преднина във ваша полза. Всяко едно забавяне може да ви върне в първоначалните задни позиции.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес е показателен ден за всички. Външните обстоятелства предполагат активни действия. Необходимо е творчески да подхождате към всяко нещо. Имате възможност да постигнете много, но реализацията зависи от вашия характер и решимост. Съдбата ни подсказва много, но понякога не можем да осъзнаем какво ни предлага живота. Най-важните решения трябва да вземете днес. Това е шанс да успеете, да осъществите това, за което дълго време сте се подготвили. Трябва да се доверите на партньорите, но внимателно проверете подробностите.

Погледнете в този ден към небето. Ако не виждате нищо особено там, значи нямате в момента Ангел-пазител и не сте отбелязани на Небето. Ако се спънете и паднете, това означава, че сте извършили нещо скверно. Ако на небето се появи нещо като писменост, букви – дава ви се дар на пророк, за да предадете нещо на хората. През нощта също трябва да погледнете небето и да задавате въпроси. Падащите комети и метеоритите ще бъдат отговорите ви: когато звездата пада отляво надясно - това е положителен отговор за мъжете, ако пада от дясно на ляво - отрицателен; при жените - обратното.