Реалистичните методи на Стамен Белчев дават резултати на "Армията"

Каранга вилнее с хеттрик при 6:0 за ЦСКА с Берое

ЦСКА разгроми Берое с 6:0. Каранга вилня през цялата среща и отбеляза хеттрик. Бразилецът вече има 17 попадения в първенството. Останалите три гола отбелязаха Кирил Десподов,Тиаго Родригес и Станислав Манолев.

ЦСКА спечели през този сезон за трети път с шест гола. Най-напред победи Ботев в Пловдив с 6:2. След това Витоша (Бистрица) с 6:1 и сега Берое с 6:0.

ЦСКА влиза в отлично настроение за четвъртфинала за Купата на България с Лудогорец,който е на 14 декември на "Армията".

Стамен Белчев за сетен път показа,че е здраво стъпил на земята и въпреки разгромната победа на "червените" остана скромен в изказванията си след мача: "Тази победа не бива да ни заблуждава. През първото полувреме не стояхме по-най-добрия начин независимо,че водехме с 3:0. Има още неща за изчистване. Мачът с Лудогорец няма да има нищо общо като този с Берое. През второто полувреме вече надиграхме тотално тима на гостите. Влязохме в добро настроение за предстоящия мач с Лудоторец. Но пак повтарям двубоят за Купата няма да има нищо общо със срещата с Берое", допълни Стамен Белчев.


Колко треньори в България след победа на техен отбор с 6:0 ще говорят толкова скромно и ще искат футболистите им да не се главозамаят за следващите мачове. Може би единствен е Стамен Белчев. Затова ЦСКА прави много силен есенен сезон. В някои от срещите, в които имаше подценяване на отбори Стамен Белчев се стремеше с думи, а после и с действия да не се допускат подобни грешки в следващи мачове. И неговите методи дават резултати.