Слънчев календар - понеделник, 11 декември 2017

Хороскоп

10-12-2017, 18:50

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието. Ден за придобивките и подаръците. 

Тотем –  Бялата Мечка, символ на здраве, изобилие и процъфтяване.

Ден за справедливост и подаръци от съдбата, когато можете да молите и да получавате помощ от предците, особено ако молите за увеличаване на благосъстоянието. Може да се молите за богатство. Сега даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Подходящо за сериозни мероприятия, подписване на делови книжа, за обработка на земята. Поканете гости. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости, нищо човешко да не ви е чуждо. Правете всичко по желание и от сърце. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат наляво и надясно. Може да купувате колкото може повече и това, което ви привлича окото. Купувайте дрехи, вещи за дома, храна. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на другите и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец, но не да подарите какво да е, а нещо, за което отдавна са мечтали и много ще се зарадват. Мъжете обезателно трябва да направят подарък на жените, да им се възхищават и радват. Съпрузите да дадат не само своето благоразположение, но и да зарадват своите съпруги също с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е малък, но полезен подарък.

Не трябва да се отвличате с любовни или семейни дела, които могат да намалят вашата работна активност. Може да пътувате по работа или за развлечение. Ако пътувате с кола и тя не е изправна или не запали от първия път, значи тя иска да остане на място. По-добре пътувайте с обществен транспорт, тъй като може да попаднете в инцидент. При това може да не е днес, а примерно след два дена. За любов денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само при зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.

Облекло –  Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълният си блясък и да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сме красиви в този ден, а не мръсни. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.

Знамения – Ако излезете от къщи и първият човек, когото срещнете е с пълни чанти, торби – приемете го като знак за скорошни придобивки и благосъстояние. Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време. Ако нещо падне или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изтървете пари.

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.  

Числа на деня 26, 52, 93