Дневен хороскоп - неделя, 10 декември 2017

 

Овен

Възможно е беседите, разговорите  и възпитателните мероприятия да не донесат очакваните резултати. Избягвайте многословието и струпванията на много хора, може като нищо да прихванете от общото настроение на тълпата.

     
 

Телец

Ако искате да впечатлите другите, основният ви актив трябва да бъде интелекта. Няма значение кой ще бъде събеседникът ви и каква ще бъде темата на разговор. Звездите подкрепят енергичността ви, решителността ви и ума ви.

     
 

Близнаци

Ще наблегнете на рутинните дела, които трябва да бъдат свършени, като подтиквате и членовете на семейството ви да вземат активно участие в чистенето, подредбата и благоустройството на жизненото ви пространство.

     
 

Рак

Ще изживеете противоречив ден, когато ще бъде подложена вашата устойчивост на проверка и ще трябва да преосмислите събитията. Бъдете внимателни при работа с ценни предмети и документи, защото съществува вероятност от грешки или загуби.

     
 

Лъв

Пред вас ще се разкрие един благоприятен ден. С лекота можете да реализирате намеренията си, ако поискате, но не си поставяйте глобални задачи пред себе си и не се занимавайте с по няколко дела наведнъж.

     
 

Дева

Днес не трябва да прибягвате до кардинални решения и действия. Даже най-благите ви намерения могат да се обърнат срещу вас самите. Рискувате да развалите личните си отношения поради мнителност.

     
 

Везни

Вие добре знаете какво да правите, как да го правите и защо го правите. Трудно бихте приели намеса в личните си работи. С всички сили ще избягвате чуждото безпокойство и опити да се влезе в личното ви пространство.

     
 

Скорпион

Денят ви вероятно ще бъде посветен на уреждане на лични дела, на благоустройство на жилището ви. Прострете се само в рамките на своите възможности и не надценявайте силите си. Нека да остане време и за почивка и развлечение.

     
 

Стрелец

Обърнете внимание на здравето си и особено на храненето си. Избягвайте всякаква неумереност в яденето и употребата на алкохолни напитки. Възможно е да излязат препятствия на пътя ви.

     
 

Козирог

Не особено благоприятен ден за общуване с партньорите, за учене или начало на нови дела. Планетите дават указание за опасност за вашето здраве. Поставете до монитора на компютъра си кактус.

     
 

Водолей

Днес ще е полезно общуването с повече хора, както и групови мероприятия. Благоприятно време за въплъщаване на някои замисли, подчинени на страстите ви. Не трябва да проявявате тщеславие и обидчивост към останалите.

     
 

Риби

Денят е благоприятен за решение на някои важни въпроси, както и за нови придобивки. Чрез умението рационално да планирате своите дела и да разпределяте силите си, ще избегнете неприятностите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на мъдростта, на тайното познание, на световното право и неприкосновеността. Отърсете се от консервативни мисли. Добре е да се помисли за бъдещето, да бъдете алтруисти и да се прояви щедрост, да се предадат знания и опит на другите. Бъдещето се гради от настоящето. Правете всичко правилно днес и утре вашият живот ще стане по-добър. Полезно е да се медитира, да се четат свещени текстове и книги. В този ден става творческо и духовно обновяване. Засилва се чувството за справедливост, също и интуицията. Днес любовта също може да ви открие нещо ново. Нито една среща не е случайна, обезателно търсете във всичко скрит смисъл. Отговори може да получите от там, откъдето не очаквате.