Слънчев календар - неделя, 10 декември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 10 декември 2017

09 декември 2017, 18:08 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

25 слънчев ден – Ден на Истината и за защита на децата.
Тотем –  Сърна, символ на истинският път към върха.
Препоръчва се през този ден да сте непрекъснато в съприкосновение с водата. Прекарайте повече време в дома, с децата, с животните. Ден за изплащане на всякакви дългове. Може да помагате на нуждаещите се. Бъдете мили и състрадателни с околните. Денят е подходящ за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Примирете се с неприятелите си, денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящо за съпружески отношения и любов. Благоприятно е в този ден да се подаряват цветя в саксии. Лоши родители са тези, които не прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните молбите и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. В този ден човек може да стигне до истинският си Учител.
Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Не се сърдете на никого. Не убивайте животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да се късат цветя не е препоръчително. Денят е лош за пътуване. Не е позволено да се оскверняват земята и горите чрез плюене, уриниране, секнене, чупене на клони, нараняване на кората и копаене на земята.
Диета – Месото днес е забранено. От позволените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло.
Облекло –  Препоръчва се да носите бял, жълт и розов цвят. Да се избягват мрачните цветове, сиво, черно и кафяво. Подходящо е за носене розов аметист.
Знамения – Да се събудите с песента на птиците - знак за голяма радост и успех в близко бъдеще. Лошо време, облачно – неприятности за хората и местността в тази област.
Хубаво е, ако в този ден в дома ви цъфне цвете или неочаквано ви подарят цвете в саксия – знак за радост и щастие. Ако цветята в къщи са повехнали – знак за болест или скръб. На лошо е, ако цветето изсъхне с корена.
Ако проявите безпокойство, раздразнителност, че нещо не е както трябва – това е знак, че не вървите по правилен път. Ако загубите малка сума пари или друго имущество -  знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.
Сънища – Обърнете внимание само на конкретните сънища. Те са пророчески. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-рано ще се реализира. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкова по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не трябва въобще да спи.
Числа на деня – 25, 34, 75Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп