Дневен хороскоп - събота, 9 декември 2017

Хороскоп

08-12-2017, 18:32

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Намирате се в състояние на напрежение и безпокойство. Възможно е да се пресекат интересите ви с тези, на някой от другите. Вложете повече разум в действията си и не прибързвайте в нищо.

     
 

Телец

Проблеми могат да възникнат от към женска страна. Възможни са спорове и разправии предимно за дреболии, но понякога и малкото камъче може да преобърне колата. Трудно ще сдържате раздразнението си.

     
 

Близнаци

Въпреки, че се опитвате да доказвате собствените си идеи, скоро те ще се окажат пълна утопия. През втората половина на деня бъдете много внимателни при работата си с електроуреди и режещи предмети.

     
 

Рак

Днес може да се каже, че ще бъдете неуправляеми. Другите ще ви намират за малко странни и ще говорят зад гърба ви:”Ни се води, ни се кара”. Ще имате радостно преживяване макар и маломерно.

     
 

Лъв

Проявете повече идеализъм в личните отношения. Заемете се с домашните си задължения и изпълнете това, което отдавна сте обещали да изпълните на партньора си, но все отлагате да го направите.

     
 

Дева

Денят е добър за изява в професионалната сфера. Ще бъде изпълнен с множество контакти, срещи, телефонни разговори. Ще се радвате на добър микроклимат в семейството или в личните си отношения.

     
 

Везни

Денят носи добри възможности, затова се постарайте да не ги изпуснете. В действията си бъдете повече напористи и активни. Лесно можете да се справите с настоящите проблеми. Не предизвиквайте протести от страна на близките си.

     
 

Скорпион

Днес имате склонност към творческо самоизразяване. Мнозина ще  бъдат сполетени от неочакван успех. Твърде е вероятно тези, които имат нови проекти да успеят да намерят спонсори за финансова помощ.

     
 

Стрелец

Самоувереността ви привлича към вас хора, които се нуждаят от вашия съвет и преценка. Характерното за деня е засиленото ви общуване, контакти, срещи. Продължавайте да се занимавате със своите си задължения, колкото и да са ви скучни.

     
 

Козирог

Ще има лек спад в жизненият ви тонус. Може би поради това днес все другите ще ви се струват виновни за какво ли не, включително и за скапаното ви настроение. Опитайте да бъдете по-вежливи към околните.

     
 

Водолей

В личните ви отношения може да настъпи малка криза. Всяко нещо може да се превърне в повод за разправии и спорове. За сега няма сериозна опасност за финансовото ви положение. Внимавайте за здравето.

     
 

Риби

Твърде възможно е да се озовете в необичайна ситуация. Търсете знаци около себе си и информация в сънищата си. Вашето подсъзнание ви изпраща отговорите, от които се нуждаете. Възможни са проблеми със здравето ви.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Много творчески и активен ден. Трябва да бъдем справедливи и честни. Добре е да се прекара колкото може повече време на свеж въздух. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Избягвайте уединението. Време за колективно общуване, бъдете близки с хората. Извършените днес благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма. Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, за укрепване на стари приятелски отношения, за компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели.