Кешеру:Червеният картон, който ми показаха беше пресилен

Спорт

08-12-2017, 22:00

Снимка:

btv

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кайзериспор иска Кешеру

Кешеру: В момента няма как да се върна в Стяуа

След като вкарахме беше ясно,че трябва да успокоим играта

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру коментира пред Блиц вероятността да се раздели с "орлите" и да осъществи трансфер. Не е тайна, че интерес към румънския национал проявяват Стяуа и няколко отбори от Турция.

"По-голяма е вероятността да oстана, отколкото да напусна. За Стяуа почти нищожна е вероятността, а за Турция не искам да коментирам", каза Кешерю на летище "София" при завръщането от Германия, където снощи шампионите направиха 1:1 с Хофенхайм и се класираха на 1/16-финалите в Лига Европа.

"Ако през първото полувреме бяхме продължили с началната си игра, тези млади момчета нямаше да се вдигнат и да вкарат гол. През второто направихме промени и след като вкарахме беше ясно, че трябва да успокоим играта. Ако Мисиджан беше вкарал в добавеното време, щяхме да победим", коментира Кешерю.

"Червеният ми картон беше пресилен.За жълт съм съгласен, но това не беше за червен. Вижда се и на повторенията. За съжаление не може да се отмени и пропускам първия мач от 1/16-финалите", добави голмайсторът.