Стефан Цветков с пореден избор - bulgaria.utre.bg

Стефан Цветков с пореден избор

07 декември 2017, 22:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Стефан Цветков с пореден избор

Избран за две от основните комисии на Международната тенис федерация

Президентът на Българска федерация по тенис и член на Борда на Международната тенис федерация Стефан Цветков е избран за съпредседател на Турнирния съвет /Tournament Council/ и за член на Работната група за нови възможности /New Properties Taskforce/ на Международната тенис федерация /ITF/ за периода 2018–2019 г.

Турнирният съвет поставя за цел да работи заедно със Световната мъжка тенис асоциация – ATP, Световната женска тенис асоциация - WTA и Гранд Шлем нациите,съобщи БФ Тенис.

Работната група за нови възможности на ITF ще изследва и разработва нови събития и формати, които да се включат в световния тенис календар.

Следващите няколко години ще са особено важни за Международната тенис федерация, за да се постигнат заложените стратегически цели на световната централа, познати като "ITF 2024". Комисиите ще имат основна ключова роля за стратегическата работа по приоритетите.

Генералният секретар на Българска федерация по тенис Катерина Генова е избран за член на Комисията по плажен тенис към Международната тенис федерация за периода 2018–2019 г. Комисията отговаря за администрирането на спорта на международно ниво чрез организирането на световния календар и инициативи за повишаване на участието в него.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета