Дневен хороскоп - сряда, 6 декември 2017

Хороскоп

05-12-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е добър за творческо проявление на личността. Бъдете внимателни какви мисли имате в главата ви. Може да ви посети някоя оригинална идея. При пътуване бъдете предпазливи. Възможно е техниката или механиката да ви изненадат.

     
 

Телец

За повечето от вас предстои малко труден ден. Вашето състояние напълно ще зависи от материалните неща, от финансовото ви положение. Нищо ново не започвайте, защото няма да можете да го доведете до края.

     
 

Близнаци

Днес ще попаднете в информационно затъмнение. Действията ви са подчинени на текущите дела. Не се доверявайте на хора, които малко познавате. Лесно могат да ви измамят или окрадат.

     
 

Рак

Желателно е да окажете помощ на нуждаещите се. Всички дадени обещания днес са напразни. Възможни са известни загуби. Не се поддавайте на изкушенията, защото може да изпаднете в зависимост.

     
 

Лъв

Удачен ден за сериозно и конструктивно общуване, командировки и делови преговори. Благоприятно за аналитична дейност и интелектуална работа. За вечерта не планирайте важни мероприятия. 

     
 

Дева

Вие напълно управлявате ситуацията. С особена сила днес важи правилото: “Който търси, намира.” С активност ще постигнете желаното, но пипайте само с „кадифени ръкавици”. Със силови методи до никъде няма да стигнете.

     
 

Везни

Възможно е да си прекарате твърде приятно в женска компания. Това с особена сила важи за мъжете. Не си позволявайте много покупки. Това пък особено важи за жените. Правете всичко, което ви се прави и си позволете една хубаво разтоварване.

     
 

Скорпион

За вас се очертава да бъде труден ден и с много вътрешно напрежение. Ще преживеете последствията след стреса или преминаването през трудностите. Възможно е да научите нещо много важно.

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете нетърпеливи. С повече усилия преобразувайте и насочете енергията в нещо позитивно. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено.

     
 

Козирог

Ще бъде достатъчно спокоен и умерен ден. Не бързайте и ще стигнете там, където сте се запътили. Всяка изпречила се пред вас трудност, ще бъде решена само при вътрешна уравновесеност на състоянието ви. 

     
 

Водолей

Добре ще е да се постараете да планирате днешния ден и да следвате предначертаното, както и да получите удоволствие от работата. Импровизираните решения днес не са твърде удачни. 

     
 

Риби

Днес можете да попаднете под нечие психологическо въздействие и да бъдете напълно омаяни. Отдалечавате се малко от истинската реалност, затова опитайте да бъдете по-бдителни и предпазливи. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

6 декември е Никулден. Празнуват Николай, Никола, Ники, Ничо, Кольо, Колчо, Николина, Николета, Никол, Николичка, Коля, Колина, Куна. Свети Николай, архиепископ Мирликийски е един от най-почитаните християнски светци. Покровител е на моряците и рибарите, както и на банкерите. Устройва се празнична трапеза, на която задължително се поднася специално ястие - рибник, приготвено от прясна риба, най-вече шаран, като курбан за преживяно нещастие, избегната беда или просто за здраве и благополучие на къщата. Освен рибника и обредните хлябове, трябва да има и постни ястия: варена царевица, жито, постни сърми, чушки, боб. Трапезата на Никулден не се вдига през целия ден. Събират се роднини, кумове и съседи.

Денят е свързан с познанието на микро и макрокосмоса. Околната действителност играе ролята на своеобразно огледало за всеки от нас. Енергетиката на деня е слаба. Някои от вас ще се почувстват като разбити. Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Навярно това е чистата истина. Приемете тази информация, дори да е неприятна. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Много от прозренията днес са лъжливи. Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма.