Дневен хороскоп - вторник, 5 декември 2017

Хороскоп

04-12-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Започнатият ви проект ще се развива по план. Не афиширайте с финансовата си обезпеченост. Непосветените и странични хора не е необходимо да знаят за състоянието ви и финансовите ви дела.

     
 

Телец

Прекрасно време да намерите общ език с деловите партньори и конкурентите. Родените през средата на май ще са подложени на вътрешна борба в себе си. Постарайте се да победите своята леност и отвращението към битовите въпроси.

     
 

Близнаци

Смело направлявайте своята енергия за осъществяване на плановете и делата ви във всякакъв аспект. През това време практически няма да срещате препятствия. Информацията ви ще идва от надеждни източници. 

     
 

Рак

Удачен ден за демократите Раци. Вашите способности ще бъдат оценени. Рядко време, в което вие можете да диктувате вашите условия. Отговорността също лежи обаче на вашите рамене. 

     
 

Лъв

Опитайте да се занимавате с това, което ви е приятно. Подходящо време за достигане на делови договорености, за уреждане на разни въпроси, както и за общуване с противници и недоброжелатели. 

     
 

Дева

Добро време за практически договаряния, за съставяне на делови отчети. Задълженията, които ще възникнат след това са напълно по вашите сили. Събитията ще имат положителен изход. 

     
 

Везни

Времето благоприятства приятелските и партньорските контакти, предприемачеството също. Умението деловито и оперативно да решавате практическите задачи няма да попречи на романтичното ви настроение. 

     
 

Скорпион

Има смисъл да се занимавате с обсъждане на важни финансови въпроси, дългосрочни вложения на капитали, разработка и внедряване на нови перспективни планове. При това може да действате както открито, така и чрез посредник. 

     
 

Стрелец

Изпълнявайте рутинните си задачи, действайте последователно. Не забравяйте, че от това, което правите в момента, качеството е безусловно по-важно, отколкото количеството. 

     
 

Козирог

Прекрасно ще ви се удават делата свързани с управление и контрол, анализи, представителство. Използвайки своите природни качества ще можете да преуспеете навсякъде. Сърдечните дела ще се стабилизират.

     
 

Водолей

През деня ще се чувствате напълно хармонично. Преживяванията и впечатленията ви няма да попречат на изпълнението на практическите задачи, дори обратно - ще помагат да създадете нужното настроение. 

     
 

Риби

Деловите договорености през днешния ден са доста надеждни. Възможно е да възникне изгода за вас. Сега няма смисъл да говорите с шефа или администрацията за увеличаване на размера на вашата заработка.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес Вселената ни подарява енергията на радостта. Ако обаче не ви е весело, а усещате тежест, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. На този ден всеки може да усети забавлението на живота и да разбере, че въпреки многото трудности и проблеми: животът е прекрасен! Ако е възможно, би било добре да намерим повод за празнуване. Този ден не е предназначен за преодоляване трудностите. По-добре е да отложим решаването на сложни проблеми за следващите дни.
Това е ден на любовта, хармонията, забавлението и веселието. Излъчвайте тези енергии и веднага ще привлечете към себе си късмет и успех. Защото това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор. Днес дори най-мрачните песимисти ще намерят за себе си много причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно за тях.