Дневен хороскоп - неделя, 3 декември 2017

 

Овен

Добре е да пазите личната си сила и да не позволявате на чуждото мнение да ви отклонява да следвате на собствената си истина. Бъдете внимателни и грижовни към близките си, особено към по-старите от вас - не са изключени конфликти.

     
 

Телец

Денят повече подхожда за почивка, отколкото за работа. Подобряване на личните отношения ще има при тези, които са готови да си признаят своите грешки и да не ги повтарят в бъдеще. Да се избягват лекомислените изказвания.

     
 

Близнаци

Въпреки, че този ден да не може да се нарече лек, вие напълно можете да го преживеете и без загуби. Главната трудност се състои в това да устоите пред съблазните и да не се поддавате на провокациите.

     
 

Рак

Ако не изпитвате радост от живота, от работата си, от личните връзки, може би е време да се вслушате във вътрешният си глас. Следвайте повелите на сърцето си, бъдете верни  на своята истина, на собствените си желания.

     
 

Лъв

Денят е добър в общи линии, макар и не особено продуктивен. Днес не сте готови за изпълнявате сериозни задължения, затова пък сте настроени за почивка и приятно прекарване на времето. Емоционалният фон е стабилен, настроението е добро.

     
 

Дева

Не зацикляйте само върху една работа, а обърнете внимание и на други неща. Същото важи и в личните ви отношения. Ако не можете да разговаряте с любимия човек по една тема, прехвърлете разговора върху друга тема.

     
 

Везни

Жизнената енергия е значително намалена. Може да се чувствате отпаднали и уморени, да загубите интерес към обичайните си занимания. Не е лош денят за влюбените, но въпреки това съществува вероятност за дребни спречквания.

     
 

Скорпион

Преумората днес не е желателна, правете колкото можете повече почивки. Придържайте се към уединеност и спокойната обстановка. Ниският тонус може да ви направи податливи на отрицателни влияния и това да е повод за проблеми в личните ви отношения.

     
 

Стрелец

Звездите са на ваша страна. На фона на днешния ден животът ще протича спокойно и без съществени изменения. Можете да продължите напред, да действате по вашите цели - няма да имате затруднения.

     
 

Козирог

Имате противоречиви стремежи и желания, които не могат да се изпълнят в този ден. Полезни ще бъдат съветите и препоръките на хора, отнасящи се към всички проблеми със здрав хумор. Това ще повдигне настроението ви и ще ви избави от унинието.

     
 

Водолей

Вашите стремежи са твърде разнообразни, а възможностите прекалено ограничени, което може да стане причина за вашия душевен дискомфорт. Обаче появяването на нови помощници или съюзници може да промени ситуацията към по-добро.

     
 

Риби

Поставили сте си необходимите задачи за изпълнение в днешния ден. С малко усилия ще можете да свършите набелязаното. Настроението ще е леко меланхолично. Нужно ви е леко вдъхновение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана, а тя търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Днес важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните.
Трябва да се отбележи, че в този ден сексуалното желание се увеличава. Да правите любов ще донесе голямо удоволствие, но за съжаление, веднага след това идва и пълното опустошение. За да се върне изразходваната енергия ще отнеме поне месец. Възможни са дълготрайни разочарования особено в любовта. Може да вземете нужните мерки, за да избегнете това например като отложите среща или не провокирате партньора си, отстъпвате.