Стамен Белчев:Мачът не беше лесен, докато не вкарахме втория гол

Имаме да подобряваме още много неща

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира победата с 2:0 над Септември (София). Наставникът на "червените" каза, че успехът е заслужен, но има още какво да желае от играта на своите.

"Мачът не беше лесен, докато не вкарахме втория гол. След това доминирахме и заслужено победихме. Можехме да вкараме и още. Септември е един от отборите, които развиват своя потенциал. Имат и млади момчетата. Подходихме сериозно към мача. Когато няма фенове на стадиона, е различно. Преди мача се опасявах от това и говорихме с момчетата, че няма да имаме 12-и играч.

Доволен съм, че победихме, има и такива мачове. Винаги ще гледам нашия отбор, имаме да подобряваме още много неща, детайли от играта. Не трябва да се залъгваме след победата над Локомотив (Пловдив) и тази днес, че сме постигнали нещо. Има какво още да се желае.

Имам високи изисквания към Кирил Десподов, той не трябва да се задоволява с това, което показва. Днес също можеше да покаже много повече. Срещу Витоша (Бистрица) ще подходим сериозно и с респект", каза специалистът пред Диема Спорт.