Дневен хороскоп - сряда, 29 ноември 2017

Хороскоп

28-11-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днешният ден няма да бъде по вкуса ви. Съдбата ще ви принуждава да полагате все повече и повече усилия за достигане на вашата цел, а все още съществува наличието на видими и невидими пречки на пътя ви.

     
 

Телец

Вие не трябва да се потапяте в работата до върха на главата. Няма значение колко са интересни вашите задължения. Ако се огледате наоколо ще намерите не по-малко други увлекателни дела.

     
 

Близнаци

Благоприятен ден за завършване на стари дела. Не бързайте да започвате нови проекти - те може да се окажат не толкова привлекателни, колкото изглеждат на пръв поглед. Не обръщайте внимание на слухове.

     
 

Рак

Днес ще ви бъде от полза да запазите самообладание и умението да скривате истинските си чувства. Ще попивате настроенията на околните като гъба. За откровен разговор, изберете човек, на който имате пълно доверие, в противен случай неприятностите няма да ви оставят дълго да чакате.

     
 

Лъв

Отличен ден за всички, които се вълнуват повече от почивката, отколкото от работа. Въпреки това, работохолиците също да не се отчайват - те ще постигнат успехи, с които ще могат да се гордеят.

     
 

Дева

Делата ви се развиват не толкова зле. Вашите планове полека лека започват да се осъществяват, а финансовите ви очаквания да се оправдават. Ако искате промяна в личния си живот, ситуацията е благоприятна, но се опитайте да не юркате нещата. 

     
 

Везни

По-добре е да се съсредоточите в работата си. Късметът сам ще дойде при вас. Нужно е да направите необходимото, за да не го изпуснете.  Бъдете готови навреме да реагирате на промените в ситуациите!

     
 

Скорпион

Жизненият ви потенциал е висок,  изпълнени сте с енергия и стремеж за нови преживявания. Възможно е някои да изживеят романтична страст. А тези, които вече са срещнали своята сродна душа, ще открият в избраника/цата си нови черти.

     
 

Стрелец

При вас могат да възникнат някои трудности в работата. Едва ли колегите или ръководството ще ви оценят подобаващо и ще ви отдадат дължимото, но вие не се съмнявайте в правотата си. Наистина има с какво да се похвалите.  

     
 

Козирог

Опитайте да прекарате деня тихо и спокойно, без излишен шум. Вашите лидерски качества са изразени не толкова силно, колкото обикновено. Някой може да ви изненада с нещо неприятно.

     
 

Водолей

Малко вероятно е този ден да ви донесе някакъв завиден успех. Денят подхожда за пълноценна почивка, общуване с членове на семейството, срещи със стари приятели. Ако разходите ви не излизат извън обичайните рамки, финансовото положение ще остане стабилно.

     
 

Риби

Риби, можете да не се страхувате от изненади - звездите са благосклонни към вас. Имате шанс да подобрите финансовото си положение или да направите сделка, която ще ви донесе значителни печалби във времето.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Луната днес дарява човек с огромен потенциал, силна и мощна енергия. Едни ще чувстват повече сили в себе си, а други – нарастваща агресия, смяна в настроенията. Разрушителната сила може да унищожи всичко наоколо, а съзидателната енергия твори чудеса. Затова е много важно днес правилно да контролирате енергията си. Добре е да се започне деня с медитация, предварително да се планира всичко, което ви предстои и е важно да се държат емоциите и желанията под контрол. Направлявайте своята енергия изключително към съзидание. Добре е да се започне нещо ново – само да е положително и съзидателно. За творческите хора е идеално време.