Дневен хороскоп - вторник, 28 ноември 2017

Хороскоп

27-11-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Звездната обстановка ви съветва да не се поддавате на изкушения и съблазни. Отложете неприятните дела и грижи за следващият ден. Връзката ви с някого ще придобие допълнително значение за вас.

     
 

Телец

Днес ще имате интензивно общуване с повече хора, но е голяма е вероятността да останете раздвоени след това. Темите на разговорите ви ще бъдат предимно от практически характер. Обсъждането на дребните детайли ще ви заинтригува повече от мащабното планиране.

     
 

Близнаци

Ако днес шефът ви извика на официален доклад или поверителен разговор, ще трябва да се съобразите с неговото настроение. Нужно ще е да положите допълнителни усилия. С партньора си по съжителство или по бизнес разговаряйте също с делови тон, без да се отклонявате главната цел.

     
 

Рак

Служебните въпроси ще се нуждаят от специалното ви внимание. Голяма част от времето си обаче ще посветите на битовите и финансовите проблеми. Възможни са малки парични постъпления от различни източници.

     
 

Лъв

Успехът на делата ви ще зависи на сто процента от това, доколко сте изпълнителни и внимателни. Не пренебрегвайте дребните неща. Именно те могат да ви изведат до върха или да ви накарат да изпиете до дъно горчивата чаша. 

     
 

Дева

Днес от вас ще излезе чудесен консултант, посредник, или информатор. Ще задавате от своя страна неудобни или доуточняващи въпроси, за да си изясните някои моменти. Тези от вас, които трябва да усвоят нови методи, ще го направят лесно и бързо.

     
 

Везни

Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

     
 

Скорпион

Вашият партньор може да се превърне днес във ваш критик, но със същата лекота е способен да стане и най-добрият ви съветник и консултант. Имайте нужното търпение да чуете и разберете всичко, което ви казва без да се сърдите.

     
 

Стрелец

Със завидна лекота ще съумеете да съчетаете изпълнителност и творчески подход при изпълнение на задачите. Ще можете да се изявите пред другите със своята осведоменост, съобразителност и практичност. 

     
 

Козирог

В днешния ден н преден план ще се окажат не глобалните въпроси, а по-дребните дела от битов или професионален характер. Ще ви е трудно да се концентрирате дълго върху една задача. Подходящо време за обсъждане на въпросите с отплатата.

     
 

Водолей

В днешния ден от вас се изисква не само широта на душата, но и способност за творческо мислене. Успехът на делата ви ще зависи от вашите съобразителност, изпълнителност и мобилност. 

     
 

Риби

Трудно ще намерите друг такъв ден подходящ за уединение, работа и шлифоване на детайлите. Ако имате да казвате нещо, го казвайте на другите в прав текст. Тайна среща за едни и пътуване за други.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

"Днес живейте без суета и очаквайте най-доброто".
Човек трябва да живее в настоящето, тоест днес, тук и сега, и в същото време да очаква най-доброто, да има доверие в жизнения план на своето висше аз. Важно е да не се притеснявате за миналото, което не може вече да се промени, и в същото време не се тревожите за бъдещето. Безпокойството създава пречки, бариери. Ако бъдат премахнати, животът започва да се променя към добро. Имайте сигурността, че доброто ще расте в живота ви ден след ден. В случай, че стане нещо, което не отговаря на очакванията ви и не се вписва в концепцията ви за "добро", то трябва да се приеме като един урок, опит и етап от духовния растеж.
Практикувайте това всеки ден!