Цв. Цветанов: Не сме мислили за коалиции с БСП или ДСП

Политика

26-11-2017, 11:41

Снимка:

bnt/ кадър

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цв. Цветанов: Няма предпоставки за предсрочни избори

Никога, по никакъв повод, не сме разглеждали съвместно управление с БСП

Не сме разсъждавали за възможни коалиции между ГЕРБ- БСП или ГЕРБ и ДПС. Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов

„След като имаше решение да подаде оставка като председател в парламента, това, което беше поето като ангажимент от премиера е да предложи Главчев за член на изпълнителната комисия и смятам, че това ще бъде политическа реабилитация“, каза още Цетанов.

„Това е стратегията на БСП, да манипулират, да внушават. Нашата цел е да решаваме проблемите на хората и по-бързо да излизаме от скандали, които те заформят. Те смятат, че така ще повишат техния рейтинг“, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Обсъждат се в момента текстовете на декларацията, предполагам ще бъде взето като политическо решение. Никога, по никакъв повод, не сме разглеждали съвместно управление с БСП и самият факт, че парламентарните избори приключиха през март, нашата група е с 95 представители, колегите 80. Сами разбирате, че ако сме имали такива мисли, сме щели да ги реализираме“, заяви още Цветанов.