Дневен хороскоп - събота, 25 ноември 2017

Хороскоп

24-11-2017, 18:27

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Макар вашите действия днес да не се отличават с кой знае каква резултативност, то ще сте изпълнени с достатъчно енергия, за да се справите с всичко. За някои Овни денят ще бъде наситен с интересни събития и случки.

     
 

Телец

Заемете се с някаква физическа дейност, за да можете да се освободите от излишната натрупана енергия, която лесно преминава в раздразнителност. Успехите ви няма да са пропорционални на положените усилия.

     
 

Близнаци

За да можете да разчитате на някакъв успех в действията си, вероятно ще трябва да покажете умения, изобретателност и богато въображение. Подходящ ден да възстановите всичко, което е било разрушено по погрешка.

     
 

Рак

Денят ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения, на които няма да бъде лесно да противостоите. Много Раци ще се поддадат на емоциите. Трудно ще останете верни на своите принципи.

     
 

Лъв

Денят не е благоприятен за широка комуникация. Днес интуитивно ще почувствате какво да предприемете, затова няма риск да загубите. Повечето ще бъдат увлечени в интелектуални занимания или заети с някое пътуване.

     
 

Дева

Днес можете да задействате някои промени в живота си и то без да правите нещо специално. Достатъчни са само желание и спокойна решимост. Може да се каже, че няма да имате проблеми, но и да имате, с тях ще се справяте без много усилия.

     
 

Везни

Днес повечето от вас ще са заети с мисли за любовните ви увлечения. Някои вече са готови да преминат с решителна стъпка към нов етап от живота си, но първо трябва да се измъкнете от омагьосаният кръг на привичните обстоятелства.

     
 

Скорпион

Днес е възможно да имате интересна случка или вълнуващо преживяване, така че едва ли ще имате време да скучаете. По-лекомисленото ви и фриволно поведение може да създаде някои проблеми. Може да ви напомнят за обещание, което скоро сте дали.

     
 

Стрелец

Хубав ден, за да си почивате и да възстановите силите си. Вие ще изненадате своите партньори със своето романтично настроение и умението си да предугаждате и изпълнявате предварително техните желания.

     
 

Козирог

В този ден ще бъдете царе на ръкоделната работа - при вас лесно ще се получава всичко, което сте замислили. Радвайте се на промените като способ за разширение на възможностите ви. Днес само вие ще можете да предскажете бъдещи събития.

     
 

Водолей

Необичайни идеи  и интересни хрумвания ще ви споходят в днешния ден. Във вас ще проговори духът на изобретателя. Ще сте способни на всякакви неординарни постъпки в името на любовта, но повече от всичко ще цените собствената си свобода и независимост.

     
 

Риби

Бихте могли да изразите в днешния ден своите чувства в стихове или чрез друга художествена форма. Само опитайте! Не се страхувайте от нищо и се отдайте на свободата на творчеството.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Събота е ден на Сатурн. В събота се понижава комуникативността, наблюдава се психически спад, но повишена съсредоточеност. Този ден е за ново натрупване на силите. Най-добрият ден за уединение, медитация, размишления над смисъла на живота, над целите, които сте си поставили, равносметка и анализ. Ден на копнежи, мъка и печал. В събота трябва най-малко да се говори, повече да се мълчи, да бъдете вътрешно съсредоточени. Не се препоръчва да се пътува. Най-добрият ден за дела, свързани с недвижимости, за строителство, за градинарска работа. Хората на Сатурн не се вписват в общоприетите рамки. Те живеят свой собствен живот. В събота се раждат твърди, решителни и целеустремени хора. Те са малко необщителни и мрачни.