Въпреки загубата нищо не е загубено за Лудогорец

Брага може да помогне на "орлите"


Въпреки загубата на Лудогорец с 1:2 в Разград от Истанбул ББ, отборът запазва шансовете си за елиминационната фаза на Лига Европа.

Във временното класиране Брага води с 10 точки след победа в Португалия над Хофенхайм с 3:1. Така Брага се класира за следващата фаза, но и помогна на "орлите" като прати германския тим на последното място с 4 точки и никакви шансове за излизане от групата.

Отборът на Брага може тотално да помогне на разградския тим, ако бие в Турция или направи реми с Истанбул ББ в последния кръг. По този начин Лудогорец дори може да си позволи да изгуби срещата в Германия.


Но този вариант трябва да бъде последна възможност  за българския отбор. Тимът на Херо трябва да играе в Германия, както през второто полувреме с Истанбул ББ на Лудогорец Арена. Така, със сигурност Марселиньо и компания ще имат реални шансове да продължат напред.

Във временното класиране води Брага с 10 точки. Втори е Лудогорец с 8. На трето място е Истанбул ББ с 5,а Хофенхайм е на последното четвърто с четири точки.