Дневен хороскоп - четвъртък, 23 ноември 2017

Хороскоп

22-11-2017, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Проявявайте повече сдържаност и разум, които са единственият способ да избегнете необмислени действия. Отделете повече време за лична почивка.

     
 

Телец

Денят в общи линии ще бъде праволинеен и обикновен за вас. Ако ви измъчва неудовлетвореност, днес ще имате шанс да се измъкнете от това състояние. Само не се опитвайте да го постигнете чрез кардинални способи.

     
 

Близнаци

Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Днес ще си бъдете самодостатъчни. Звездите са готови да ви подкрепят в реализацията на желанията и плановете ви. Рискувайте умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна или приятелска обстановка.

     
 

Рак

Денят трябва да бъде доста успешен за вас. Единствената опасност за вашето благополучие е вашият собствен език. Опитайте се да го държите зад зъбите, в противен случай дълго време ще съжалявате за днешния ден. 

     
 

Лъв

При общуването си ще съумеете да покажете вашето остроумие и добър вкус, но някои хора пак няма да могат да го оценят. Добър момент за кариерата на някои от вас. Бъдете максимално уверени в своите сили, а ако не сте, преструвайте се, че е така. 

     
 

Дева

Днес лесно ще успеете да се нагодите към променящите се обстоятелства. Ако намерите съмишленици да ви подкрепят, по-лесно ще успеете да осъществите плановете си. Доверете се смело на вътрешната си интуиция. 

     
 

Везни

Днес ще се изявите като ярки индивидуалисти. Ще бъдете дружелюбни и отворени за всякакви контакти и общуване. Мнозина ще предпочитат вашата компания. Това, което сте започнали по-рано, сега успешно ще се развива.

     
 

Скорпион

Както обикновено, ще бъдете доминиращи личности в обществото. Ще бъдете много добри в анализирането и правенето на изводи. Не се доверявайте на посредници. Постарайте  се да изкарате деня спокойно, с повече чувство за хумор.

     
 

Стрелец

В днешния ден няма напълно да контролирате ситуацията, макар отстрани да не изглежда точно така. Може би ще ви е необходима подкрепа отвън. Не пренебрегвайте вътрешният си глас, който ще ви подскаже какво да предприемете.

     
 

Козирог

Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Излъчвате силна аура и влияете положително върху хората около вас. Изживейте този конкретен ден – може да ви се случат доста интересни неща.

     
 

Водолей

Не сте ли разбрали, че не можете да обхванете необятното. Не се и опитвайте да го правите. Разделете вашата работа на подзадачи и действайте последователно. Ще ви подпомага обичайният ви оптимизъм. Околните също имат нужда от него. 

     
 

Риби

Луната ще ви настрои към лирично възприемане на действителността. Възможно е да не можете да намерите рационално обяснение на това, което се случва около вас. Скоро всичко ще се изясни от само себе си. Тогава ще разберете много неща.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  В деня на Юпитер, планетата на голямото щастие и изобилие, ви пожелавам добър нов ден и свеж старт! Преодолейте черният полюс! Китайците смятат, че в най-тежките изпитания винаги има заложени зрънца за бъдещ успех. Ние сами се явяваме причина за проблемите ни в сегашния си живот. Да приемем спокойно нещата и да извлечем необходимата полза. Съберете сили и кажете: “Благодаря ти, Господи за всичко, което имам. Приемам живота си такъв, какъвто е. Аз вярвам в своята щастлива звезда.” И всеки ден си повтаряйте утвърждението “Моят живот е прекрасен и с всеки ден става все по-добър и по-добър! “ Ако правите всичко достатъчно продължително, сами ще се убедите в резултатите, но както казва нашумелият Норбеков, ние всички сме достатъчно мързеливи, за да правим всичко това. Повярвалите и осмелилите се са получили вече своя звезден дял от трансформацията на живота и магията на успеха.