Слънчев календар - вторник, 21 ноември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - вторник, 21 ноември 2017

20 ноември 2017, 18:29 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

6 слънчев ден – Ден на хармонията и изцелението, на „мъртвата вода”. Осъзнаване на вътрешната вяра, способността да се възстанови изгубената цялостност, време за победа над комплексите.

Тотем на деня – Синята сойка, Жерава, символи на откровение и посвещение.

Денят е посветен на любовта. В този ден се опитайте да намерите пътя към сърцето на друг човек. Добре е да подпомагате други хора, за установяване на родствените връзки, работа с генеалогичното дърво, да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Изричането на комплименти е най-малкото, което можете да направите. Обезателно намерете време, което да отделите на своите деца. Който не си поговори с дете в този ден, целия месец няма да намери щастие. Подарете им нещо. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите. Не трябва да се напрягате на този ден. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете и да търсите компанията на хора, близки на вас по дух. Самотата е противопоказна сега. Денят е добър за приемане на гости и сексуални контакти. Бъдете истински човек, градете връзки! На жена в този ден не се отказва, ако се помоли за нещо. Тяхното желание днес е закон!

Ден за лечителство, приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Ден за очистване и преображение. Направете очистителни процедури и умиване с хладка вода. Особено значение се отделяло в древността на измиването. Три пъти се обливали с хладна вода – нито гореща нито студена. Добре е да се медитира върху вода, да се гледа в нея.

Не бива да се ругае, да не се изричат грозни думи и да не се повишава глас. Да не се пиянства и буйства.

Диета - Да се пият повече течности. Хубаво е да пиете билкови чайове, отвари.

Облекло -  Придържайте се към сребристо-сините тонове. Да се избягва носенето на ярки цветове, зелено, червено и черно.

Знамения – В древността са гадаели по птиците. Ако над вас пеят птици – това е щастлив знак. Ако летят на запад или на юг е лошо знамение. Ако летят на север или на изток е добър знак.

Ако случайно попаднете под дъжда – освобождение от всякакви болести.

Счупена посуда – лош знак.

Ако срещнете някой с празна чанта -  неприятности.

Сънища – Да сънувате бистра вода – знак за чист живот. Мътна вода - болести.

Числа на деня – 6, 9, 20, 51Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета