Асен Букарев с нова длъжност в Левски - bulgaria.utre.bg

Асен Букарев с нова длъжност в Левски

19 ноември 2017, 08:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Асен Букарев с нова длъжност в Левски

Той е фаворит за длъжността координатор по спортните въпроси

Даниел Боримиров няма да е повече спортен директор на Левски, а тази длъжност ще бъде закрита, разбра Топспорт. Това ще бъде обявено от клуба до края на годината, а решението е взето по време на събранието на последния УС, който се състоя преди няколко дни.

Новината не е особено изненадваща, имайки предвид факта, че Боримиров не участва в спортно-техническите процеси от лятото насам. Неговите функции общо взето бяхма иззети от собственика Спас Русев, който водеше преговорите с Делио Роси и три от летните попълнения - Габриел Обертан, Холмар Ейолфсон и Жорди Гомес.

На Боримиров ще бъде предложена работа в клуба - в скаутското звено или в ДЮШ. Не се знае обаче дали той ще приеме подобна длъжност, която ще значи понижение. В същото време не бива да се забравя, че Боримиров е вторият по големина акционер в клуба.

По-любопитното е, че на мястото на позцията "спортен директор" ще бъде създадена длъжност "координатор по спортните въпроси", за която фаворит е настоящият помощник в щаба на Делио Роси Асен Букарев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета