Дневен хороскоп - неделя, 19 ноември 2017

Хороскоп

18-11-2017, 18:23

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

В нещата, които обикновено ви доставят удоволствие, ще се почувствате потиснати и объркани. За родителите ще е трудно да преценят проблемите на децата си (ученето, приятелите), но ако забележете настроение подобно на вашето, опитайте да ги разведрите. Кажете им нещо (и в същото време и на себе си) за светлото бъдеще, за предстоящите успехи и преодоляването на трудностите, за новите добри приятели.

     
 

Телец

Дневните часове могат да бъдат напълно посветени на преодоляването на несигурността относно домашната ситуация (или вашата роля в нея). Може да ви преследва безпокойство за родители, деца или съпрузи, особено ако те отсъстват, не се чувстват добре, или за общото състояние на настоящите семейни дела.

     
 

Близнаци

Такива проявления като разсеяност, сънливост, мързеливост и летаргия са много вероятни. Денят не е подходящ за сериозна трудова дейност или важни срещи. По-добре е да се отложат тези мероприятия. Разходка или отиване на гости малко ще ви разведри, но няма да се оправдаят напълно очакванията ви.

     
 

Рак

Не е необходимо да се извършват конкретни действия. Ограничете в тази сфера живота си с размишления, приятни занимания, релакс. Наспете се добре през деня. Без усилие ще отклоните покана за среща. Домашната обстановка е за предпочитане. 

     
 

Лъв

Съмненията и неяснотите във взаимоотношенията ви едва ли ще разрешите и сега.  Имате склонност да упорствате в своите заблуди, вместо да прозрете истината. Не се опитвайте да анализирате и обяснявате своите чувства. Всяка творческа дейност, съприкосновение с музиката, изкуството, опитите за самоусъвършенстване ще бъдат полезни.

     
 

Дева

Денят носи не само позитиви, но и някои изнервящи ситуации. Здравето може да ви създаде известно неразположение – хрема или запушен нос, главоболие, друго. Отдайте се заслужена почивка.

     
 

Везни

В личния ви живот не всичко ще върви съвсем гладко. Не хвърляйте в очите на партньора си своите подозрения и фантазии. Това е благоприятен период за подобряване на отношенията. Енергията, освободена по време на бурни конфликти, е отлично гориво за съживяване на интимния живот. 

     
 

Скорпион

Може да чувствате напрежение или да сте в състояние на еуфория, но във всеки случай сте нетърпеливи и неспокойни. С всякакви способи се заземявайте. Занимавайте се с ръкоделие, разтребвайте дома си, поправяйте счупеното, пресаждайте стайните си цветя.

     
 

Стрелец

Не може да се каже, че денят ще е много добър, но руслото, в което се развиват събитията ще бъде напълно приемливо. На физически план е авариен ден. Не е задължително да се случи, но просто се пазете от инциденти, травми, порязвания.  

     
 

Козирог

Примирете се с нещо, което не можете да оправите. Поради несъгласие с вашето мнение е възможен конфликт с някой от членовете на семейството ви. Болезнено ще възприемате някои намеци и подмятания.

     
 

Водолей

Спокоен, тих ден, свързан с духовно обновление. Ще се предадете на спомени, философстване или просто ще помечтаете. Обърнете внимание на здравето. Силите и енергията ви не са безгранични. 

     
 

Риби

Мнозина от вас ще предпочетат да се отдадат на домашната работа и задължения по семейството. Възможни са проблеми със здравето на близък човек, собствено неразположение или лечението на домашния ви любимец.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Неделята се управлява от Слънцето - планетата на любовта, радостта, щастието и творчеството. Грях е в този ден да се мисли за пари. Не допускайте в своята душа мисълта за сребролюбието - един от седемте смъртни грехове. Жизнените сили на организма се проявяват най-активно, отколкото през другите дни. В неделя може да се пристъпи към нови дела, да се започне лечение. Благоприятен ден за всички творчески начала. В неделята не трябва да се занимавате с делнични дела или довършване на започнатото. Психиката се нуждае от разкрепостяване и снемане на всекидневното натоварване. Съществуват и забрани. Не се препоръчва да стоите затворени и усамотени. Ден за среща с приятели, но да не се завързват нови запознанства, особено мимолетни.
Можете да подарите кръгъл букет от жълти цветя или с друга разцветка, но с кръгли съцветия. Слънцето обича царските цветя - розите. Тъй като Слънцето е свързано с творчеството, добре е букета да не е традиционен, пофантазирайте над него.
Неделя е най-добрият ден за творчески експерименти над външността. Ако отдавна искате да изпробвате нова прическа, нов цвят на косата, съвършено изменение на външността, то направете го в този ден. Подходящо е изчистване на организма с помощта на гладуване.
Родените в неделя са били считани за щастливци, тъй като първоначално получавали заряд от слънчевата светлина. Деца, появили се на света в деня на Слънцето, имат невидима помощ и закрила, особено по време на болест. Мъката им е краткотрайна, а радостта продължителна.
Нека във вашия дом бъде особено светло и уютно през този ден!