Цветанов: Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението

Той каза, че опозицията ще използва всички възможности за провокация

Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението. Това каза пред журналисти в село Полски извор заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, по повод евентуалният вот на недоверие за корупция към кабинета "Борисов" от страна на БСП.
Нека първо бъдат внесени мотивите и тогава ще водим парламентарна дискусия, заяви Цветанов. По думите му, последният доклад на Европейската комисия бил с много положителни сигнали и бил по-добър от този на съседна Румъния.
Ясно е написано в доклада, че стабилността на България е възстановена, заяви Цветанов. Той каза, че опозицията ще използва всички възможности за провокация. Смятам, че това, което постигнаха с Димитър Главчев не им прави чест. Когато управлява ГЕРБ парите от фондовете не спират, когато е управлявала БСП нивата на корупция и корупционният натиск са били най-високи, добави Цветанов. 

Днес Цветан Цветанов, заедно с депутати и кметове, се включи в разпределението на битовата техника закупена с дарението от 100 000 лева от партийната субсидия на ГЕРБ. Цветанов пристигна в село Полски извор, където рано сутринта пристигнаха камионите с техниката за пострадалите от наводнението домакинства в Общините Камено и Бургас.