Борисов изпрати медицински екипи от София да помагат край Микре - bulgaria.utre.bg

Борисов изпрати медицински екипи от София да помагат край Микре

17 ноември 2017, 16:12 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър МС

До този момент данните са за 7 загинали и 21 ранени

По разпореждане на премиера на Бойко Борисов към мястото на тежката катастрофа край с. Микре, Ловешка област, са изпратени 4 реаномобилa от ВМА и болница Лозенец, предава пресслужбата на Министерски съвет. Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев също пътува към мястото на инцидента.

Осигурени са допълнителни консумативи за болницата в Ловеч, където са настанени пострадалите при инцидента. В момента се извършват прегледи на ранените и болниците от Плевен, София и Велико Търново имат готовност да ги приемат при необходимост.

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди министерството на транспорта да извърши пълна проверка на микробуса, участник в катастрофата.

На мястото на катастрофата са областният управител на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна безопасност и ДАИ. МВР, МЗ и МТИТС са в непрекъсната координация и работят по случая.

До този момент данните са за 7 загинали и 21 ранени при сблъсък между пътнически микробус и товарен камион край с. Микре, Ловешка област.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика