Дневен хороскоп - четвъртък, 17 ноември 2017

 

Овен

Днес трябва да сте предпазливи в действията и отношенията си, за да преживеете без неприятни последици този ден. Не се поддавайте на провокации, не вярвайте в обещания, ограничете емоциите си. Възможни недоразумения с хората около вас.

     
 

Телец

Днес и следващите дни може да разчитате само на себе си. С излишни инициативи не можете да гарантирате, че ще успеете да свършите всичко навреме. Ще се наложи да защитавате вашите възгледи. Възможно е да имате храносмилателни проблеми.

     
 

Близнаци

Денят не е от най-благоприятните. Възможни са сериозни сблъсъци с външната среда – колеги, съседи по дом, случайни хора, които ще срещнете. Трябва да покажете търпение и издръжливост. В никакъв случай не правете големи инвестиции или покупки през този период. Неблагоприятна комбинация от влияния може да доведе до различни проблеми.

     
 

Рак

Гледайте сериозно на настоящите проблеми, които трябва да се разрешат по най-бързия начин. Разчистете терена пред себе си и бъдете в готовност. За съжаление сега не е моментът за идилични сърдечни трепети.

     
 

Лъв

Днешният ден могат да изплуват стари проблеми на повърхността. Не е подходящо да осъществявате нови запознанства. Отложете ги за друг ден. Голяма е вероятността да се озовете във вихъра на спорове и конфликти благодарение на някои недобросъвестни хора около вас.

     
 

Дева

В сферата на професионалната дейност се концентрирайте върху най-важното нещо и се старайте да не се разсейвате от дребните неща - възможно е празните разговори или безсмислените аргументи да отнемат цялото ви време. Пазете се от финансови загуби.

     
 

Везни

Днес някои хора могат да предизвикват яда ви по един или друг начин. Съсредоточете цялото си внимание върху основните си задачи. Не позволявайте да ви изкарат от равновесие. Финансите могат да станат повод за проблеми или разправии.

     
 

Скорпион

Денят е противоречив и трябва да сдържате вътрешното си раздразнение и да стискате зъби, ако се наложи, тъй като емоциите преобладават над разума ви. Донякъде ще се отрази и на самочувствието ви. Лесно може да попаднете в конфликт.

     
 

Стрелец

Днес ще имате много работа за свършване и ще се стича нов поток от задачи. Бъдете лоялни към другите. Не е подходящо за вложение на парите ви сега.  Нещо, което ще научите неочаквано може да усложни отношенията ви с някого. Здравето е задоволително, но все пак го пазете.

     
 

Козирог

Днес ще бъдете в по-изгодни позиции от други и ще е добре да се възползвате от тях. Умението да предвиждате ситуациите и развитото чувство за отговорност много ще ви помогнат в този не толкова благоприятен ден. Намалете малко претенциите си към интимния си партньор/ка.

     
 

Водолей

Нещо съвсем дребно може да се отрази на настроението ви и да останете потиснати през целия ден. Въпреки че ще е трудно, ще успеете да въплътите в действие своята енергия, мъдрост и благородство.

     
 

Риби

Денят е твърде противоречив по своето естество. Ако срещнете трудности, ще можете да се справите сами, но знайте, че можете и да потърсите помощ. Някой може да се опитва да ви контролира, да ви поучава, да ви дава наклон в живота, което може да ви извади от равновесие.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят носи опасни влияния. Бъдете предпазливи и много отговорни. Избягвайте илюзиите – своите и чуждите, пазете се от измами. Прогонете лошите мисли. Подходящ момент да се освободите от всичко старо, излишно, от фалшиви връзки и хора, които ви дърпат назад и пречат на развитието ви.

Практики на деня: Четене на молитви и мантри, свещени текстове с цел очистване. Запалете свещ да гори. Да се напръскат стаите със светена вода (ако нямате такава може да заредите с четене на молитви или Рейки). Да се прикадят помещенията, които обитавате с тамян или някакви билки. Може да направите енергийно изчистване с Рейки. Избягвайте да стоите на тъмно и слабо осветление. Нека има повече светлина около вас. Подходящо за медитация, смирение и пост.

Добре е да се отложат любовните срещи. Любовта днес също създава илюзии и нови разочарования. Ако все пак имате среща, то много си мерете думите и се старайте да не започнете спор, конфликт.