Дневен хороскоп - четвъртък, 16 ноември 2017

 

Овен

Днес ще имате прилив на сили и добро настроение. Работата в службата ще изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност. Вероятно много от вас ще преживеят някаква изненада.

     
 

Телец

Всичко, което направите през този ден, ще ви послужи за основа на бъдещите достижения. Не обръщайте внимание на всички неща, които ви казват, някои от тях са целенасочени. С това само ще затормозите съзнанието си.

     
 

Близнаци

Днес ще се почувствате нервни и неспокойни. Някакви мисли няма да ви излизат от съзнанието. Или силно сте се впечатлили от някаква ситуация или имате да вземате някакво решение. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите върху нещо друго. Избягвайте важните дела, защото не сте способни в момента на трезва преценка.

     
 

Рак

Ако получите покана за участие в някакви интересни мероприятия, не я отхвърляте. Това ще  повдигне нивото на енергията и тонуса ви. Има обещаващи показатели за парични постъпления, но за съжаление няма да е при всички.

     
 

Лъв

Внимавайте с флиртовете на работното място. Някои хора тълкуват всичко по своему и могат да допринесат за неприятности. Представителите на мъжкото съсловие ще имат възможността да покажат своите таланти и способности (дори да е в нещо дребно).

     
 

Дева

На работното ви място са лесно може да избухне конфликт, затова бъдете внимателни в думите и действията си към колегите си или подчинените си. Много внимавайте, когато давате съвети на други хора.

     
 

Везни

Денят ще бъде благоприятен и удачен като цяло. Някои от вас ще получат ново потвърждение за своята привлекателност, което ще повдигне още повече самочувствието ви, а точно от това имате нужда сега. Намерете си повод за разпускане и релакс.

     
 

Скорпион

Без особени усилия от ваша страна, ще успеете да очаровате представител от другия пол, който ще стане ваш фен. Някои от вас ще получат някакъв вид подарък, похвала, признание, насърчение. Пазете в тайна вашите идеи и желания.

     
 

Стрелец

По-добре днес избягвайте екстравагантни постъпки и не се опитвайте да им намирате никакво оправдание. Повече релакс ви се препоръчва - продължителната почивка и достатъчният сън, ще избавят умът ви от натрупаното напрежение.

     
 

Козирог

Някои от вас ще получат интересно предложение, но ще трябва да помислите внимателно върху него, да се преценят всички плюсове и минуси. Умението рационално да планирате вашите дела и да разпределяте силите си ще ви помогне много.

     
 

Водолей

Лесно ще разрешите една ситуация около вас с повече демократичност. Избягвайте да вземате спонтанни решения. Обмисляйте всичко много повече. Доверете се на приятелите си, защото някои от тях могат да помогнат за преодоляване на трудностите ви.

     
 

Риби

Препоръчително е да сте сдържани в действията си днес. Някои емоционални проблеми, които сте потискали досега,  могат да излязат на преден план. Отделете време на близките, семейството и най-вече тези, които имат по-малки деца (разберете какви са проблемите им).

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Благоприятният ден - денят на Слънцето, в който е възможно духовното просветление. Необходимо е да бъдете в приповдигнато настроение и да контролирате емоциите си. Трябва да се преосмислят някои неща от миналото, да се намали нервността (дори, ако трябва да пиете настойка от валериан).

Не се занимавайте с домакинска работа. Тя отнема доста физически усилия, а сега това не се препоръчва.

Денят е успешен за всички начинания. Добре е да планирате делата си за близкия месец. Сега те ще се окажат добри по всички параметри и ще се реализират без особени разходи на нерви, време и пари.

Подходящо е за тиха и спокойна любовна вечер.

Не късайте и не подарявайте откъснати цветя.