Дневен хороскоп - сряда, 15 ноември 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 15 ноември 2017

14 ноември 2017, 18:29 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

В днешния ден, дребни на пръв поглед неща ще ви разкрият нови пътища за по-добра печалба. Леко ще се справяте дори с по-уморителните задачи. Възможно е да получите пари отнякъде.

     
 

Телец

Оптимистично настроение. През днешния ден се стремете да си създадете максимален уют, удобства и комфорт, както и материална обезпеченост, която ще ви позволи да се отдадете на кратък и заслужен отдих.

     
 

Близнаци

Бъдете самокритични и опитайте да надмогнете своите слабости. Обогатете се с нови и полезни знания. Иска ви се да смените обкръжението си, което по ваше мнение отдавна сте надраснали.

     
 

Рак

Днешният ден не е подходящ за осъществяване на мечтите ви. Не предприемайте нови действия. Пръскате любов и чар около себе си. Близък човек очаква да му се обърне внимание в скоро време.

     
 

Лъв

Оживление и радостно настроение ще струи от вас през днешния ден. Просто ще сте неотразими. Кроите амбициозни планове, но трябва да почакате. Ще бъдете въвлечени в интелектуални разговори и развлечения.

     
 

Дева

Съсредоточени сте в проблемите и задачите през днешния ден. Не се заяждайте с невинните, заради кризата, в която сте изпаднали. Не се безпокойте. Приятели ще ви се притекат на помощ, ако се стигне до там.

     
 

Везни

Опитайте се да възстановите жизнените си сили, защото това ще изиграе решаваща роля за възможностите ви да се справите с предстоящите предизвикателства в деловата сфера през днешния ден.

     
 

Скорпион

Хубав ден, но изобщо няма да ви  се работи. Но в името на справедливостта и доброто си име, ще решите да свършите задълженията си както трябва. Много ще ви бива в даването на съвети, но не се натрапвайте.

     
 

Стрелец

Интересен ден очаква повечето от вас. Нищо чудно да срещнете някое от старите си гаджета. Финансови притеснения няма да имате, но по-отрано преценете какви средства ще са ви нужни и как да ги разпределите.

     
 

Козирог

Отлично настроение ще имате днес. Не ви се мисли за изобщо за работа. Дайте си почивка от уморителните ангажименти. Денят не е благоприятен за пътуване. Малко повече практичност в действията никак не е излишна.

     
 

Водолей

Околните разчитат на оригиналното ви мислене, за да намерят изход от нестандартна ситуация чрез съветите ви. Но за съжаление вие също не можете да се похвалите със свежи идеи през днешния ден. Лек застой.

     
 

Риби

Движението се натъква на препятствия. Бъдете предварително уверени в това, което правите (или не правите). Работата не е в пропуснатите случаи. Просто трябва да знаете, че пред вас не са разкрити всички възможности.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Ден, в който е силно влиянието на Нептун. Човек трябва да разбере, че духовното е по-важно от материалното. Ден за получаване на съкровени знания, за медитация, за лечение, прозрение и молитви, които сега имат силно изчистващо въздействие. При правилно проведена медитация, можете да получите отговорите на някои въпроси, да намерите решение на проблемите си. Ще преобладава романтичното състояние на духа. Живейте в радост!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп