Дневен хороскоп - вторник, 14 ноември 2017

Хороскоп

13-11-2017, 18:28

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - понеделник, 13 ноември 2017

Седмичен хороскоп за 13 - 19 ноември 2017

 

Овен

Намалете малко темпа и оборотите на действие. Така или иначе с лекота ще преодолявате трудностите и ще се справяте със задълженията си. Нищо не може да ви спре и да застане като преграда между вас и желания обект или цел.

     
 

Телец

Вашето настроение ще се влияе от отношението на околните към вас. Избягвайте или намалете до минимум количеството на сладките, защото ще имате проблем с теглото. Набавяйте си витамини от плодовете.

     
 

Близнаци

Днес най-накрая ще успеете по нов начин да погледнете на съществуващите проблеми и да промените своите убеждения. Така ще откриете търсените решения и възможности, които ви очакват.

     
 

Рак

Има вероятност да чуете нещо през днешния ден, което да ви накара силно да се развълнувате. Приятелите ви не са твърде склонни да ви помагат сега, тъй като всеки е зает с нещо свое, затова разчитайте единствено на себе си при нужда.

     
 

Лъв

Стъпка по стъпка вие се приближавате към целта си. Днес ще усетите и невероятен прилив на енергия, което също ще бъде във ваша полза. Подходящо време да направите някакъв жест на благотворителност и проява на милосърдие.

     
 

Дева

Денят подхожда за срещи, но не и за установяване на нови отношения. Склонни сте към припряност и необмислени действия. Не позволявайте в никакъв случай нетърпението да ви  завладее.

     
 

Везни

Добър ден за моделиране на интимните отношения.  Може да добавите физическа близост към романтичните отношения. Искреността в чувствата ви ще играе важна роля. Не рискувайте сега пари при вложения, залагания и други.

     
 

Скорпион

Ще успеете да реализирате нещо планувано, както и да довършите започнатото. Това ще подобри и настроението ви и ще ви донесе облекчение. Непременно си направете една разходка на въздух, която ще възстанови още повече душевното ви спокойствие.

     
 

Стрелец

На мнозина днешният ден ще им се струва, че сякаш е създаден само за любов. Ще ви завладеят ярки емоции, а сърцето ви ще се почувства подмладено. Направете всичко възможно да запазите този младежки дух в себе си за по-дълго време.

     
 

Козирог

Денят е подходящ за умствени занимания. Възможно е отношенията ви с най-близките хора до вас да поохладнеят. Нещата могат да се променят в положителна светлина, но всичко ще зависи от умението ви да излизате от сложни ситуации.

     
 

Водолей

Днес излъчвате приятно очарование и ще направите много добро впечатление на някого. Другите ще са благосклонни и отзивчиви към вас. Можете да се възползвате от всичко това за много неща.

     
 

Риби

Очертава се един спокоен ден, подходящ за рутинна работа. Постарайте се да изразходвате енергията си по същество, а не да я разпилявате в различни посоки. Не е добро време да обсъждате личните си отношения с партньора. Бъдете внимателни!

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Картата на деня казва, че ако действате решително и енергично, всичко е във вашите ръце. Не се занимавайте с дребни неща и не спирайте по средата. Възползвайте се от добрите възможности да се издигнете поне с една стъпка по-нагоре и запомнете: днес за вас няма нищо невъзможно! Можете да постигнете по конкретен за вас въпрос убедителна победа и да покажете своето превъзходство.

Предупреждение на деня: има голяма вероятност за парични загуби, свързани както със собствената ви небрежност, така и със злоумишлените действия на други хора. С други думи, стойте далеч от парични приключения, както и от подозрителни хора.