България бе домакин на международния конкурс Супер Модел на Вселената 2017

Момичета и момчета от 4 континента се състезаваха за приза в рамките на три дни

За четвърта поредна година България бе домакин на международния конкурс Супер Модел на Вселената 2017, целта на който е да открие и лансира нови лица за световните подиуми. Момичета и момчета от 4 континента се състезаваха за приза в рамките на три дни при изключително натоварена програма, като надпреварата беше ожесточена, макар и в приятелска атмосфера. По време на събитието бяха избрани и българските претенденти за международното издание – “Super Model Universe – България“ 2017.

През първия ден от своя престой в България  DARY TRAVEL подари на участниците в конкурса туристическа обиколка на най-интересните места в българската столица – храм-паметник „Александър Невски“, Народно събрание на Република България, Президентство, народен театър „Иван Вазов“ и др. Кандидатите обядваха в SUBWAY Бизнес парк, и бяха официално представени пред медиите в залата на хотел „ANEL“. Те демонстрираха своите умения да дефилират в кратки ревюта на част от брандовете, партньори на събитието – BOUTIQUE RESERVE, очила KWIAT, SEVI by Sevdalina и др. Вечерята им от традиционна българска кухня беше поднесена в ресторант „SMILE“, а изненадата от собственикът г-н Петко Петков бе кратка програма от български народни танци и хора, представени специално за гостите от различни точки на света.

През втория и третия ден участниците в конкурса се повозиха с най-атрактивните модели автомобили на HYUNDAI, любезно предоставени от шоурума в гр. София. Обядът им беше отново в SUBWAY Бизнес парк, а в 360 Health Club се проведоха индивидуални фотосесии на кандидатите със спортни дрехи и бански от колекциите на “BOOM” и BOUTIQUE RESERVE. Вечерта супермоделите се насладиха на най-актуалните бестселъри и иновативни за азиатската кухня предложения в SASA Asian pub.

В третия ден кандидатите заснеха фотосесии и релаксираха в уникалната атмосфера на VICTORIA SPA, което предлага: басейн, джакузи, многообразни азиатски спа ритуали и процедури в турска баня и др. Гала вечерта събра на сцената на PLANET club финалистите от 17 държави. Водещ на събитието беше Ива Екимова. Участниците се представиха с колекциите на: BOUTIQUE RESERVE, дизайнер Стоян Радичев, “AGRESSOR”, “KWIAT”, “BANDEROL”, тюрбаните с марка „Sevi”, моделите на “Juli Couture” и “BOOM”. След награждаването моделите се насладиха на ексклузивно меню по авторски рецепти и изискана обстановка в зеленото бижу в центъра на София - ресторант “Green line”.

За перфектния външен вид и прическите на кандидатите се погрижиха от козметика за коса „Жан Пол Мине“, а за професионалния грим Виктория Драганова-Николова – Мисис България 2016 и Ваня Кирова – регионален представител на конкурса „Мисис България“ за град Бургас.

Всички участници получиха подаръци от DERMA ACT, Tonino Lamborghini energy drink, изворна вода „Бачково“ и новата златна серия на REFAN GOLD collection.

Жури с председател Мадлена Иванова и членове носителки на титлата „Мисис България“ през годините – Мари Вачева, Ива Гургуриева, Ради Орцева, Вики Божилова, Анна Стефанова, Ирина Белчева, Цветелина Чорбанова, Лейди България Лина Картър, моделът Катрин Вачева, певицата Кристина Димитрова, представители на партньорите в лицето на г-н Якуп Байра - хотел “ADRIA” и хотел “ARIS”, г-н Иван Рупчин, Десислава  Дамянова и Никола Карадамянов – BANDEROL, г-жа Велина Евтимова, г-н Павел Цветков, Марина Маркова и др. избраха следните победители:

В националния конкурс Super Model Universe Bulgaria 2017:

- Super Model Universe Bulgaria  2017 - Георги Петков

- Super Model Universe Bulgaria  2017 - Лора Асенова

- Super Foto Model Universe Bulgaria 2017 – Ричард Величков

- Super Foto Model Universe Bulgaria 2017 – Ани Грудева

В международния конкурс Super Model Universe 2017 при мъжете:

- Super Model Universe 2017 – Адриан Ким Буено – Филипини

- Super Model Universe 2017 I – Мерт Тюран – Турция

- Super Model Universe 2017 II – Сергей Ткачев – Русия

- Super Model Universe 2017 III – Сандер Иванов – Естония

В международния конкурс Super Model Universe 2017 при жените:

- Super Model Universe 2017 – Екатерина Ревякина – Русия

- Super Foto Model Universe 2017 – Тамара Пакурса - Филипини

- Super Model Universe 2017 I - Денис Спитери - Малта

- Super Model Universe 2017 II - Олга Кудрейко - Москва

- Super Model Universe 2017 III - Джулия Ефименко - Сиберия

- Super Model Universe 2017 IV - Николета Ангелова - България