Дневен хороскоп - петък, 10 ноември 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - петък, 10 ноември 2017

09 ноември 2017, 18:29 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Денят ще е спокоен, а атмосферата около вас лека и дружелюбна. Чувствате се твърде добре въпреки многото работа, задължения и проблеми. Планетното благоразположение ще способства за хармоничните ви отношения, както в личен, така и в общ план.

     
 

Телец

Намирате се в малко сложен период, който ще трябва да преодолеете със силата на волята си. Вярвайте в себе си. Внимавайте да не допускате грешки, всичко друго ще се оправи. Ще се наложи да вземете своевременно някакво решение. 

     
 

Близнаци

Днес ще събудите любовни чувства у някого. Обмисляте някаква работа, но не бързайте – действайте премерено. Моментът не е особено благоприятен за вземане на нови и важни решения, както и за нови проекти.

     
 

Рак

Обстоятелствата около вас са леко нестабилни, но времето работи във ваша полза. Вашите действия ще бъдат стремителни, някои хора ще трябват да се съобразяват с вас, колкото и да не им харесва това. 

     
 

Лъв

Общувайте с околните – по този начин може да получите важен съвет. Ако положите определени усилия, ще се справите с трудностите и ще получите очакваните резултати. Въздържайте се от нападки в днешния ден върху околните.

     
 

Дева

Атмосферата ще бъде леко напрегната днес. Възможни са всякакви проблеми от битов характер. Бъдете предпазливи с домашната техника и много внимателни с тайните  любовни връзки.

     
 

Везни

Днешният ден ще ви поднесе някои уроци, които трябва да усвоите. Вие сте в добра кондиция. Използвайте момента да отхвърлите някои ангажименти. Трябва да покажете на другите, че сте готови да поемете всякаква отговорност, каквато се очаква от вас.

     
 

Скорпион

Денят е добър за всякакъв вид работа. Някои хора ще усещат леко напрежение във ваше присъствие. Вероятно ще ви се прииска да похарчите малко пари за удоволствие или развлечение. 

     
 

Стрелец

Днес сте твърде организирани, концентрирани и способни да отхвърлите голямо количество работа. Въпреки това първата половина на деня няма много да ви спори. Бъдете предпазливи към примамливи обещания и предложения.

     
 

Козирог

Денят е благоприятен за общуване, но не предвещава особен успех в любовта. Здравето е добро, ако изключим, че сте малко по-изнервени. Избягвайте да се конфронтирате с колеги и началници. Овладейте емоциите и действайте с разум.

     
 

Водолей

Денят като цяло ще е хубав. Чувствате се в добра форма и кондиция. По-важните дела оставете да вършите в следобедно време. Добре е да разширите социалните си контакти и да бъдете сред приятелите си.

     
 

Риби

Благоприятен ден за делова и умствена работа, но насочете енергията си към довършване на вече започнатото. Не започвайте нищо ново. Разчитайте предимно на себе си. Възможно е да получите неочаквано известие.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Днес са възможни остри, понякога непредсказуеми реакции на това, което се случва. Думите или събитията, на които човек вчера е реагирал спокойно, сега е възможно да го обидят, да го наранят. В резултат на това отношенията между хората днес едва ли ще могат да се нарекат спокойни: конфликти, симпатии, възмущение, интерес или дори страст могат да избухнат от нищото. Препоръчително е да се избягват недоразуменията, да бъдете много дипломатични в думите и делата си. Тогава денят е в състояние да ви дари с много положителни емоции и ако имате повече късмет – с приятна изненада.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп