Дневен хороскоп - четвъртък, 9 ноември 2017

Хороскоп

08-11-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Уединението няма да ви навреди, по-скоро ще ви вдъхнови за нови действия. Подкрепа от приятел или съмишленици ще ви създадат добър психологически тил. Настроението или действията ви могат да предизвикат недоволството на партньора ви.

     
 

Телец

Денят е успешен за вас. Жизненият ви опит съвместно с интуицията ви подсказват правилните решения, но не винаги можете да обясните на околните мотивите за вашите постъпки. Ловко отклонявате спорове и неприятни разговори. 

     
 

Близнаци

Можете да постигнете добри резултати, с минимум усилия, стига да поискате. Тайната е проста: вие действате точно, когато трябва – нито по-рано, нито по-късно. Обсъдете с близкия си човек въпросите, които в последно време вълнуват и двама ви.

     
 

Рак

Денят ще е добър за вас, но трябва да бъдете максимално предпазливи във всички дела, свързани с финансите. Най-добре ще направите днес, ако отделите повече от времето си само за себе си.

     
 

Лъв

Днес общуването ви ще върви трудно. Самотните занимания ще ви носят повече удоволствие. Тези, които търсят любов, разбиране и сериозни отношения ще имат шанс за това в по-късните часове на деня.

     
 

Дева

Днешните вибрации носят много меланхолия и недостатъчно жизнени сили. Всичко това ще ви пречи да се почувствате напълно щастливи. Не забравяйте, че всяко състояние е само временно.

     
 

Везни

Денят ще ви се стори дълъг и досаден. Ще е намалена вашата бдителност и трудно ще се концентрирате върху работата и задълженията си. Възможно е да получите главоболие или да ви се доспи, когато не трябва.

     
 

Скорпион

Днес едва ли ще се зарадвате на някоя свободна минута, толкова много неща ви очакват за правене. Не изпадайте в паника, а мобилизирайте силите си и започнете да отхвърляте задачите една по една.

     
 

Стрелец

Някои фактори през днешния ден могат да ви подтикнат да се възпротивите на някои условности и да поискате да разрушите старите правила, които вече не са така удачни, както са били в миналото, но бъдете внимателни!

     
 

Козирог

Овладейте нетърпението си! И с бързи действия пак ще се забавят нещата. Възможно е да изпаднете в емоционални конфликти.  В любовта избягвайте психическите и емоционалните вълнения.

     
 

Водолей

Ако днес следвате всички правила и общоприетите норми, то денят може да премине успешно. Никакви екстравагантни постъпки от ваша страна! Погрешно казана дума може да се отрази върху личните ви взаимоотношения.

     
 

Риби

Денят носи спокойствие и хармония за вас. Може да си позволите и малко лирично отклонение. Вие сте олицетворение на самата общителност и доброта, но внимавайте да не ви се качат на главата.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Днес е подходящо да се работи активно и да реализирате своите идеи във всички области. Важно е да насочите енергията си в полезното русло, без да я разточителствате по дреболии и несъществени неща. Това е добро време за бизнес, работа, но се опитайте да избягвате крайностите. Въобще основната рецепта на днешния ден е да се спазва мярката във всичко. Това важи за всички области: от работа, личните отношения до храната и алкохола. В противен случай може да има здравословни проблеми, причинени от преяждане, претоварване и други.