Дневен хороскоп - сряда, 8 ноември 2017

Хороскоп

07-11-2017, 18:33

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Необходима ви е рационална преценка, за да изберете коя е най-добрата от всички възможности. Уравновесете емоциите си, тъй като неспокойствието и емоционалната нестабилност ви пречат да бъдете достатъчно разумни и обективни.

     
 

Телец

Днес нещата трябва да бъдат оставени да следват собственият си ход. Запазете си малко лично пространство. В отношенията си с деловите партньори се доверете на първоначалното си чувство.

     
 

Близнаци

Не приемайте съвсем присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто вашата чувствителност е изострена.

     
 

Рак

Днес ще се чувствате малко неразбрани. Разногласия и несъвпадане на интереси с тези на околните, не бива да ви разстройва. Другите също надали ще се отнесат с разбиране и уважение към вашите добри намерения.

     
 

Лъв

Не проявявайте небрежност и още по-малко безотговорност в партньорските си взаимоотношения. Прекомерното отдаване на каквито и да е удоволствия би могло да ви донесе известни проблеми.

     
 

Дева

Настоящите ви проблеми са отражение на допуснати в миналото пропуски и грешки.  Отнасяйки се критично към своите недостатъци днес и само така ще можете да укрепите собствените си позиции.

     
 

Везни

Днес като че ли самото време ще оказва влияние върху вашето настроение. Ако слънцето свети ярко, то и вие ще греете, но ако небето помръкне, ще помръкнете и вие и ще имате пристъпи на меланхолия и тъга.

     
 

Скорпион

Дайте си малко отдих и не се нагърбвайте с непосилни задачи. Ако имате неприятности, то те ще са дребни, но емоционалното ви състояние се нуждае от подкрепа, затова се обърнете към близките си. 

     
 

Стрелец

Не придавайте такова голямо значение на думите. В края на краищата всички са благоразположени към вас. Отделете време на децата си, укрепете душевните им сили и ще получите тяхната любов.

     
 

Козирог

Ще имате възможност да поставите точката на по-рано започнали дела, които ще донесат малко по-късно придобивки и морално удовлетворение. Ако изпитвате недоволство към околните, то се изолирайте от тях.

     
 

Водолей

Не пришпорвайте събитията, иначе може да допуснете сериозни грешки в професионалната сфера. Възможно е да ви изненадат хора, които скоро не сте виждали или сте прекъснали отдавна отношения с тях.

     
 

Риби

Не се осланяйте твърде на чуждото мнение като пренебрегвате собственото. Не разкривайте всичките си планове пред другите. Така ще ги защитите от чужди посегателства без да рискувате провалянето им. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят е предназначен за духовно очистване. Искреното покаяние, молитвите и очистващите сълзи ще свидетелстват, че човек се стреми да стане по-добър. Лъжите и гордостта са страшни и опасни врагове. Трябва да се стараем с всички сила да не ги оставяме в сърцето и душата си.
Днес е добър ден за актуалните дела. Звездите не са склонни да решават супер-задачи, но благоприятстват спокойното претворяване на отдавна замислените планове. В този ден ще бъде по-лесно да се съсредоточите върху главното, без да се разсейвате от второстепенното.