Слънчев календар - вторник, 7 ноември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - вторник, 7 ноември 2017

06 ноември 2017, 18:57 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

22 слънчев ден – Ден на Ветровете, свързан с избора, движение във времето и пространството. Ден на Въздуха носещ живот и свобода.

Тотем – Хермелин – индикатор за обществена нравственост.

Ден на резките промени и пътя на свободния избор. Добре е в този ден да се прави избор на пътя. Препоръчва се да се предприемат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да тръгнете на пътуване или да направите нова прическа. Нищо не трябва да се планира предварително. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Благоприятно е за пътешествие и нови запознанства. Старайте се да стоите по-малко в къщи. Бъдете повече сред хората навън. Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), приятелски срещи и делови преговори (само не подписвайте важни документи). Помагайте на приятели и близки. Проявете благородство, чест и достойнство. Благоприятно е за любовни отношения, затова не избягвайте съпружеските обятия. Ден за баня. Можете да се подстригвате и да режете ноктите си.

Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Не стойте със скръстени ръце. Избягвайте лошите мисли и пожелания. Измяната и изневерите са недопустими.

Диета – храната трябва да е лека и вегетарианска.

Облекло – За предпочитане са неярките и размити цветове. Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево.

Знамения – Те са свързани с времето.

Хубаво е да е променливо времето, вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един успешен ден. Ако е насрещен вятъра – денят ще е неудачен. Ако вятърът духа хартии, книги или счупите нещо – добър късмет.

В този ден следили да облаците. На излизане от къщи погледнете небето. Ако е облачно, обърнете внимание на формата на облаците, които за вас ще имат голямо символично значение.

Ако ви преследват лоши миризми – знак за тревога, има нещо нередно около вас.

Ако тялото ви мирише на пролетни цветя (за жените) или на прясно окосено сено (за мъжете), то означава, че имате магическа защита, за вас се грижи Ангел-Хранител.
Сънища – Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота.

Да сънувате огън – знак за помощ и успех. Да сънувате дърво в гората – знак за ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита. Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване.

Числа на деня – 22, 39, 53, 86Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп