Дневен хороскоп - вторник, 7 ноември 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - вторник, 7 ноември 2017

06 ноември 2017, 18:34 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Денят се отличава с невероятна ползотворност, не го пропилявайте напразно. Не се бойте да експериментирате. Търсете сътрудничество с нови хора. Въздържайте се от критики, дори да ви се струват справедливи и обосновани. 

     
 

Телец

Ще имате пристъпи на нервност, ще ви се наложи да преживеете няколко неприятни минути, но въпреки това денят ви не може да се нарече неудачен. Звездите ще ви помогнат да съхраните спокойствието си и здравия си ум. 

     
 

Близнаци

Днес ще разполагате с невероятен дар слово и лесно ще убеждавате другите. Необходимо е да свършите много неща, така че на лесен ден не разчитайте. Най-упоритите и най-трудолюбивите имат шанс да реализират отдавнашна своя мечта. 

     
 

Рак

Денят ще е напрегнат и труден, изпълнен с грижи и вълнения. Всяка неправилна стъпка може да доведе до загуби. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко. Така ще научите нещо важно.

     
 

Лъв

Разчитайте повече на собствените си сили, отколкото да се осланяте само на късмета си. Тогава може много да постигнете в този ден. Плановете трябва да се коригират според обстоятелствата, почивката и удоволствията да се поотложат.

     
 

Дева

Ще се наложи да положите доста усилия и денят ще се окаже изморителен. Не се отпускайте нито за минута, тъй като ситуацията се променя бързо. Емоционалният фон е нестабилен. 

     
 

Везни

Денят може да се окаже труден за повечето от вас. Ще се наложи да вземете някакво решение, а време за размисъл няма достатъчно. Информацията, която ви е необходима и на която може да разчитате е твърде оскъдна.

     
 

Скорпион

Днес не сте в най-добрата си форма. Няма да ви се удава да се справяте с делата си с обичайната лекота. Вниманието ви освен към работата, ще бъде насочено и към решаване на финансовите въпроси.

     
 

Стрелец

Днес ще имате силно изразена индивидуалност. Емоциите ви ще станат по-спокойни, активността им ще се снижи и вие ще можете да се заемете спокойно с работните или личните си дела. Интересът към вас ще се засили от страна на някои лица.

     
 

Козирог

Денят, в който можете да постигнете много, ако положите достатъчно усилия. Вие не сте от тези дето лесно се дават и затова ще свършите добра работа. Придържайте се към съставения вече план. Не променяйте нищо в последния момент.

     
 

Водолей

Старайте се да не попадате в полезрението на ръководството, а да се занимавате кротко с обичайните си дела. Общуването с колеги изисква повишено внимание: възможно е вашите думи да бъдат неправилно изтълкувани.

     
 

Риби

Успешно ще придвижите напред дела, които пазите от чуждото внимание. Не планирайте нищо важно в началото и в края на деня. В личния ви живот има повтарящи се обстоятелства, които ще ви подтикнат към избор или решение. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят дарява такива качества като енергичност, любознателност, проницателност и голяма вяра в себе си. Всичко това ще ви позволи да успеете във вашите самостоятелни дейности, както и в области, където се изисква решителност и ентусиазъм.

Първата половина на този ден ще бъде благоприятен период за комуникация с повече хора. Успешен период за интензивно изразяване на чувствата и емоциите. Лесно ще можете да увеличите енергията си и да подобрите настроението си. Позицията на планетите през втората половина на този ден ще формира съзерцателно отношение към живота и случващото се. Прекрасно време за общуване с вашите приятели, четене на книги и гледане на телевизионни програми. За вечерта можете да планирате малка разходка.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп