Седмичен хороскоп за 6 - 12 ноември 2017

Хороскоп

05-11-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Краят на света засега се отлага, имате още време за всичко.
През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможността да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията ще почакат. Изоставате с някои ангажименти. Трябва да организирате работата си по-добре. Ако сте в съзвучие със себе си, нещата ще започнат да се подреждат от само себе си. Пазете се от доброжелатели, които могат да ви навредят. Потърсете някакво решение на битовите и финансовите проблеми.
Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 7, 8, 9

     
 

Телец

Нищо не е толкова поучително, колкото летописът на нашите заблуждения.
Ще попаднете в поток от интересни събития и ще се почувствате вдъхновени и увлечени от новите възможности. Главното е: не си вирете носа и бъдете максимално вежливи към близкото си обкръжение. Периодът не е удачен за инвестиционна дейност. Сега сте по-склонни да приемате обективно мислите и думите на партньора си и това ще способства разбирателството помежду ви. Ще ви радва хармонията в сексуалните отношения. Силен стремеж може да ви подтикне да търсите сексуални контакти със странични партньори, но това са неправилно използвани енергии на планетите.
Благоприятни дни- 7, 8, 9
Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Близнаци

Нека върховният ти закон бъде самоуважението!
Още през първите дни звездите ви съветват да бъдете повече отговорни към това, което правите. Старайте се да спечелите уважението на колегите и ръководството. Работете над това, което отдавна сте замислили. Настоящият период е благоприятен за решаване на проблеми, отстраняване на препятствия в любовта и семейните отношения, но с най-голяма сила важи за родените през втората десетдневка. С малко усилия ще ви се удаде да хармонизирате дадената сфера.
Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 6, 12

     
 

Рак

Не се жалвайте, действайте и всичко ще ви се получи!
Не забравяйте, че много неща зависят изцяло от вас. Най-накрая може да настъпят дългоочакваните промени или събитията да получат нов обрат. Ще се появат позитивни резултати. Вашите интуитивни догадки ще се осъществят. Общуването ще ви носи радост. Избягвайте агресивните ситуации. В момент на истина, прозрение, осъзнаване ще си дадете сметка за чувствата, които изпитвате - може от любов или от неприязън. Родените през втората десетдневка ще са склонни към любовни авантюри и измяна.
Благоприятни дни- 12
Неблагоприятни дни- 7, 8, 9

     
 

Лъв

Присъща ви е строгост и своеволие, а е нужна още и доброта.
Нараства вашата жизнена енергия. Вашата активност ще бъде удивително ефективна. Безусловно важен период и добър за изява на умствените ви способности. Психологическият комфорт ще се окаже нещо много важно за вас през тези дни. Би трябвало да се чувствате щастливи и оптимистично настроени. Общуването с децата също ще ви носи радост. Ще получавате удоволствие от интимните си връзки, романтичните срещи и развлекателните мероприятия. Рано ви е още да се отпускате.
Благоприятни дни- 6
Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Дева

Бързо ще се ориентирате в обстановката.
Ако правилно използвате енергиите на планетите, то ще можете да обърнете негативните влияния във ваша полза. Някои Деви ще се почувстват направо щастливи. Хармонизацията в отношенията може да ви изведе на ново равнище в общуването. Може да ви се случат интересни неща. За разликата от останалите представители на знака родените през втората десетдневка няма да се чувстват толкова уверени в себе си, макар че именно сега са особено привлекателни за противоположния пол. Сексът няма да им носи кой знае какво удоволствие. Възможни са и разочарования.
Благоприятни дни- 7, 8
Неблагоприятни дни- 6, 12

     
 

Везни

Тази приказка може да бъде вашата приказка. Допишете я!
Благоприятен период за общуване с противоположния пол и за разширение на кръгозора ви. Пред вас стои задачата да разкриете своето обаяние на околните. Възможно е да почувствате внезапна привързаност или любов от пръв поглед към някого, но важи повече за родените през втората десетдневка. Някакъв повод ще повлияе върху вашите светоусещания и възгледи. На работното си място не се нагърбвайте с много отговорности. Вече се знаят вашите способности. В професионален план сте способни да постигнете всичко, което искате. Нещо случайно като мисъл, дума, събитие може да стане стимул за нови действия.
Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 7, 8, 9

     
 

Скорпион

Нужно е да приемете особеностите на този период.
Планетните енергии обещават да зарадват много от Скорпионите с романтични приключения, но се пазете от нежелани последици. Възможно е за родените през втората десетдневка да бъде един от най-щастливите им периоди. Вашата артистичност и привлекателност, наред с добрия ви вкус могат да впечатлят околните. Тънки и скрити фактори влияят върху развитието на интересуващите ви въпроси. Дори своето поведение не можете винаги логически да обосновете. Ще бъдете податливи към леките удоволствия.
Благоприятни дни- 7, 8, 9
Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Стрелец

Направо сте в разгара на силите си.
У вас ще се появят много нови идеи и планове, които ще търсите да споделите с приятели. Благоприятно е за общуване. Отсявайте телефонните разговори и срещи, в противен случай цялото ви свободно време ще отиде само в беседи. Ще трябва да решите всички нерешени въпроси във връзка с членовете на семейството и дома. Разпределете приоритетите си за през следващите дни и се заемете с това, което е най-важно за вас. Избягвайте прекомерните удоволствия и увлечения в любовните дела. Не са изключени разочарования и скандали.
Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 6, 12

     
 

Козирог

Не знам какво исках да кажа, но знам, че бях прав!
Разположението на планетите ще ви вдъхновява и подтиква към творчески пориви. Най-после ще почувствате твърда почва под краката си, но само за кратко. При родените през втората десетдневка ще се породи желание да се налагат над партньора си, да настояват на своето мнение, което ще се отрази крайно негативно и ще започне да се създава напрежение в личните им отношения. Дните може да са наситени със спорове с близките и любимите, снижение на либидото и като цяло неустойчив емоционален фон.
Благоприятни дни- 12
Неблагоприятни дни- 7, 8, 9

     
 

Водолей

Събитията ще ускорят своя ход.
Можете да очаквате благоприятен изход от това, което ви вълнува. При родените през втората десетдневка може да се очаква повишена конфликтност в семейството и в отношенията с любимия човек. Участията в светски мероприятия, набелязани развлечения, партита е по-добре да отложите. Недоразумения и даже малки разногласия могат да оставят дълбоки рани в отношенията. С децата съблюдавайте принципите на демокрацията. Не е изключено да получите перспективно предложение за работа, както и да срещнете старата си любов.
Благоприятни дни- 6
Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Риби

Добре съм, но ще се оправя!
Седмицата ще започне в благоприятна психологическа и творческа атмосфера за представителите на Рибите. Може да се очакват добри събития към края на периода. Вашата сърдечност, доброжелателност и дружелюбие ще помогнат да се избавите от напрежението в личните отношения. Възползвайте се от тези дни за хармонизация на връзките си. Благоприятен период за съвместни развлекателни мероприятия. Засилва се и вашата сексуалност. Децата ще бъдат още един източник на радост. Напрегнатите аспекти на някои планети може да нарушат обаче идилията при родените през втората десетдневка.
Благоприятни дни- 7, 8
Неблагоприятни дни- 6, 12