Слънчев календар - неделя, 5 ноември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 5 ноември 2017

04 ноември 2017, 18:10 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

20 слънчев ден – Денят е свързан с победата. Покровител – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разобличаване на злото, победа над страховете и разсичане на „гордиевият възел”.
Тотем –  Глиган – символ на победата и успех в трудните дела.
Добре е за активни действия. На делата, които се започнат днес е необходимо да има пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда всичко до край. Да се води борба за справедливост, но по честен начин. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Добре е да се разплатите с дълговете. Един от подходящите дни за кръвопускане. Може да предприемете изчистване на насекоми в дома си. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и за работа със земята. Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е в този ден да се купят обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила, особено за дома и семейството.
Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се изобщо по-малко да разговаряте. Малко да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да лентяйствате, да се подстригвате. Недопустими са шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.
Диета – За предпочитане е пикантна храна, кореноплодни. Нежелателно е употреба на алкохол. Да не се яде свинско и сладко. Да не се яде по много.
Облекло –  Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове.
Поверия  – Смята се, че някакво проклятие тегне в този слънчев ден над хората с наднормено тегло. Не трябва да излизат навън, защото ги дебнат опасности.
Добре е да се намери метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми.
Случайно да се убодете или порежете – знак за трудна раздяла, но за вас е по-добре.
Ако порив на вятъра отвори прозореца ви – начало на нов живот.
Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии.
Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без защита.
Ако до вас падне перо от птица – блага вест.
Ако в дома ви нещо се развали или счупи – знак за разпадане на семейството.
Сънища – Само тези сънища са значителни, в които има битки, оръжие, метал, остриета. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак да разрешаване на трудни ситуации.
Числа на деня – 20, 27, 68Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп