И все пак Лудогорец се придвижи към излизане от групата

Точката за "орлите" в Разград ще се окаже важна

Лудогорец и Брага завършиха 1:1 на "Лудогорец Арена" в Разград. При равните мачове щастливци са тези,които в крайна сметка изравняват. А повелите в резултата обикновено съжаляват за пропуснатата победа.

Голът на Марселиньо в средата на второто полувреме за 1:0 за домакините дойде в идеалното време.Всичко вървеше както трябва и Лудогорец се виждаше с актив от 10 точки и сигурно продължаване напред още два кръга преди края на мачовете от групите.

Но наивна грешка в защита доведе  до 1:1. В крайна сметка обаче тази точка в полза на Лудогорец също ще се окаже важна. Защото момчетата на Херо в следващия кръг имат домакинство на Истанбул ББ. В никакъв случай турския тим не бива да бъде подценяван. Или пък Лудогорец да играе пренавито за трите точки, които ще му осигурят класирането. Тук,със сигурност ще се намеси треньорската психология на Херо,който знае как да се постъпва в по-сложни ситуации.

В останалите мачове може да се получмат най-различни въртележки, които също да помогнат на разградския тим. Да не се отписва и последния мач на отбора в групата при гостуването на Хофенхайм.
Във временното класиране първи е Лудогорец с 8 точки,втори е Брага със 7. На трето място е хофенхайм с 4 и четвърти е Истанбул ББ с 2. Равенството 1:1, до което се добра Истанбул ББ в края на мача с Хофенхайм е от полза за разградския тим.

В оставащите кръгове ще се изиграят следните мачове:

Лудогорец - Истанбул ББ

Спортинг Брага - Хофенхайм

Хофенхайм - Лудогорец

Истанбул ББ - Спортинг Брага