Слънчев календар - петък, 3 ноември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 3 ноември 2017

02 ноември 2017, 18:14 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

18 слънчев ден –  Празничен ден – лек и радостен. Посветен на Благото. Ден на благодарността справедливостта и милостта.
Тотем –  Щъркел, символ на детството, дома, щастието.
Празничен и весел ден, старайте се да правите всичко с лекота и усмивка на лице.  постарайте се да внесете в света повече хармония. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, даване и получаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит. Препоръчва се укрепване на физическото тяло, занимания със спорт. Благоприятни са сексуалните контакти. Ден за възстановяване на справедливостта, затова трябва да се намери справедливо решение. Хубаво е да се дава прошка на враговете и неприятелите ни. Бъдете благодарен и милосърден човек. Живейте с всички в съгласие. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите деяния трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Може да пиете, но умерено.
Не се препоръчва уединение. Не се претоварвайте и не се занимавайте с тежка работа. Покупките са нежелателни. Не трябва да се нарушават законите и да се вършат безчестия и мръсотии. Постарайте се да не вършите дори най-малките нарушения като да говорите от служебния телефон лични разговори или да използвате служебното си положение за лични цели. Не вземайте участие в конфликти. Не се препоръчва да се бръснете и да се подстригвате.
Диета – Да се яде често и по-малко употреба на сладко. Храната да е лека, млечна.
Облекло –  Не се препоръчват светли дрехи. Придържайте се към тъмните цветове, за предпочитане тъмни и сиви. Полускъпоценни камъни – лазурит и нефрит.
Знамения – Ако след сън все още не можете да се разсъните – значи съвестта ви е чиста.
Да видите дъжд и слънце или дъжд и дъга – просперитет, мир и справедливост.
Да намерите малък метален предмет – знак за щастие, късмет и любов.
Случайно да се убодете, порежете или попарите – знак, че може да ви изостави късмета.
Ако ви падне чантата, шапката или изтървете нещо – материални загуби.
Да намерите малки монети с герба нагоре близо до дома си – знак за жените, че ще срещнат любовта, благополучие или зачатие, а за мъжете – добър късмет в любовта.
В къщи, ако започне да пада мазилката, особено при прага на дома – знак за загуби.
Ако при разчесване на косите върху гребена остават много косми – знак за тъга, нещастие.
Сънища – Сънищата почти нямат значение, особено ако се сънуват в слънчев ден. Значение имат само онези, които се сънуват при облачно време. Дрехи – просперитет, късмет; птици – новини, приятели, компания.
Числа на деня – 18, 36 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп