Херо: Волята на жребия е да гостуваме на ЦСКА

По-приятно щеше да е да играем в Разград

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров говори пред медиите за домакинството на Брага в мач от Лига Европа и за жребия за Купата на България. Той отреди "орлите" да гостуват на ЦСКА.

"Надявам се, че победната ни серия в Лига Европа ще продължи. В никакъв случай не се заблуждавам, че мачът ще бъде лесен. Брага вече ни показа своите качества, за мен е един изключително силен отбор. И в никакъв случай не трябва да говорим за някакво подценяване.

Колко по-различно ще бъде в Разград, ми е трудно да кажа, но ще се опитаме да подготвим някаква изненада, тактическа. А до колко ще успеем, ще си покаже след мача. Надявам се да успеем. Дори и да променим схемата, няма да коментирам сега.

Мачът го определям като тежък и труден, както беше там.

Смятам, че шансовете са 50 на 50. Разбира се, детайлите ще определят изхода на срещата. Който направи по-малко грешки, ще има повече шансове и възможности.

В главата си имам някаква идея за мача, но определено има и дилеми.

Жребий като жребий е този за Купата. Аз го приемам като факт. Тежък, лесен - без значение. Ние трябва да играем срещу всички противници, ако искаме да спечелим Купата. Ако питате мен, би било по-приятно да играем у дома, но това е волята на жребия", каза Херо.